We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Cold as snow Z is een chique hengstveulen met een dapper en vriendelijk karakter. Dit veulen loopt bij een draagmoeder. De moeder van dit veulen is de achtjarige My Diamond Lady JH Z, die op dit moment in het 1.30m-spr wordt uitgebracht en die haar grens nog lang niet heeft bereikt. Wij hoopten op een merrieveulen, maar dit is helaas niet geslaagd. Vandaar dat we dit veulen te koop aanbieden. 

De volle zus van zijn moeder loopt op dit moment in de internationale eventingsport (3*). Twee halfbroers van My Diamond Lady doen het eveneens goed in de sport. N-Carmin D'Engelbourg (v. Nabab de Reve) wordt succesvol uitgebracht in het 1.35m en Tresor D'Engelbourg Z (v. Twister de la Pomme) loopt in het 1.25m. Hun moeder Dirwies is een halfzus van de internationale 1.45m-springpaarden Iberland (v. Berlin), Caitol Wies (v.Quite Capitol), en Courweis VDL (v.Candidat). Halfbroer Fentanil (v.Cento) loopt al op 1.50m-niveau, Joy (v. Kannan GFE in het 1.40m en Galvin (v. Diarado) in het 1.30m. Via de bewezen internationale sport- en fokhengsten Diamant de Semilly en Corland gaat deze lijn terug op Jourwies. Zij is onder meer grootmoeder van het internationale 1.50m-paard Diorweis VDL (v.Indoctro) en staat aan de basis van een reeks internationale springpaarden waaronder de KWPN-hengst Wizzerd (v.Indoctro).

Vader van dit hengstveulen is Sterrehof's Cayetano Z, die een bijzonder succesvolle sportcarrière op het hoogste niveau kende met Julia Houtzager-Kayser. Cayetano’s vader is de bewezen hengst Caretano Z, een van de beste Caretino-zonen uit de sport en fokkerij. Nog interessanter is Cayetano’s moeder Calipa Z. Deze Cor de la Bryère-dochter gaf acht internationale springpaarden, waarvan vier op 1.60m geklasseerd, met als meest succesvolle Sterrehof’s Cayetano Z! Calipa is daarmee zonder twijfel de beste dochter van de legendarische Ratina Z, winnares van olympisch teamgoud (2x) en individueel zilver onder Piet Raijmakers en Ludger Beerbaum.

Stamboom

Vader Sterrehof's Cayetano Z
Vader van vader Caretano
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Calipa Z
v.m.v.
m.m.v.
Moeder My Diamond Lady JH Z
Vader van moeder Mylord Carthago
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Dirwies
v.m.m.
m.m.m.