We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer mooi Cicero Z veulen. (Cicero Z x Anthonis)

Camilla Z is een elegant merrieveulen uit Cicero Z en heeft als moeder Evita (prok). Evita is de dochter van 1.60 m springpaard Anthonis en heeft als moeder Kristen (predikaat prestatie). Evita is daarmee tevens de halfzus van olympisch springpaard Titus (met Guy Williams 2012) en 1.60m springpaard Orage. In deze bloedlijn zijn nog tal van goedgekeurde hengsten voorgebracht en verschillende 1.30 springpaarden. Evita is daarmee een unieke fokmerrie die hoog staat aangeschreven bij zowel het KWPN als Zangersheide stamboek.

Cicero Z is één van de meest betrouwbare verervers ter wereld en dat vertaalt zich in een hoge waardering op de WBFSH-ranking! De grootramige Carthago Z zoon is al jaren één van de meest gebruikte hengsten ter wereld en dankt zijn succes aan zijn uniforme nafok van zeer competitieve springpaarden! Al meer dan 100 van zijn nakomelingen springen op 1m50+ niveau, er zijn slechts weinig dekhengsten in de geschiedenis die dit evenaren. Bekend zijn uiteraard Izzy by Picobello (Bertram Allen), Eristov (Jordan Coyle) en Fenia van Klapscheut (Marcel Marschall) al zijn het vandaag ook Dundee vh Marienshof, Merqusio en Cicera de la Vayrie B die reclame maken voor hun vader. Cicero Z fokt ruime paarden met veel beweging, hij komt het best tot zijn recht bij opwaartse merries die voldoende bloed hebben en met de schoft omhoog springen.

Camilla Z is een top veulen wat veel toekomst kan hebben in de sport. Bij de eerste stap ziet men meteen dat het gaat over een veulen wat perfect haar eigen laat zien en zeer sensibel is. Met een goede schouder, en een uniek voor en achterbeen.
Camilla Z is inmiddels al opgemerkt door het Zangerheide stamboek en na een bezoek van een fotograaf en interviewer zal ze in het komende Zangerheide Z magazine staan. Daarbij is ze meteen aangemeld bij het Zangersheide Z festival premium Auction. 

Camilla zal daarom alleen de stal verlaten bij een echt goed bod.

Zie ook deze video van Cicero: https://stallions.zangersheide.com/nl/paard/CICERO-Z-CARTHAGO-Z-x-RANDEL-Z#video-1 

Stamboom

Vader Cicero Z van Paemel
BWP_Ambassadeur
Vader van vader CARTHAGO
Ggk.: HOLST, RHEIN, SF, ZANG
v.v.v. CAPITOL I
Ggk.: HOLST
m.v.v. PERRA
Hauptstutbuch
Moeder van vader RENDEZ-VOUS VAN PAEMEL
Stb.
v.m.v. RANDEL Z
Ggk.: HANN, SBS
m.m.v. GRANIE
Stb.
Moeder Evita
prok
Vader van moeder Anthonis
aangew.verr.ond., prok, Ggk.: AES
v.v.m. QUIDAM DE REVEL
Ggk.: BWP, HANN, HOLST, KWPN, SF, SI-UNIRE ....
m.v.m. MARAVOLA
keur, pref, prest
Moeder van moeder Kristin
prest, Stb.
v.m.m. REX MAGNA XX
Ggk.: KWPN
m.m.m. VIOLA
pref, prest, ster