We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een aanwinst voor uw fokkerij! 

Zeer aansprekende fokmerrie Hersina-S uit de bekende sportieve “van Straaten” fokkerij. (Triomphe de Muze x Cardento x Libero H) 

Drachtig voor april 2023 van Donthargos (Don Diarado x Conthargos x Lordanos). Donthargos kan met recht worden betiteld als hét springkanon van de Oldenburger hengstenkeuring. Deze aansprekende en jeugdige zoon van Don Diarado wordt geprezen om zijn snelle reflexen en atletische vermogen. 

Tevens te koop: haar sterke gebouwde merrieveulen Se La Sina o, van Don VHP Z (Diamant de Semilly x Voltaire).

Don VHP Z is bekend als vice-europees kampioen en winnaar van grote CSI5-S Grand Prix’s, zoals Hamburg en Rome. Met Harrie Smolders presteerde hij vele jaren op topniveau. Se La Sina o is een prachtig en zeer correct merrieveulen met voldoende maat en extra uitstraling. Geboren 25 april. 

Hersina-S heeft een fantastisch makkelijk karakter en wordt snel drachtig. Super in omgang, heeft makkelijke bevallingen en is een hele goede moeder. Haar 3-jarige zoon Ole-LH (v. Pegase van ’t Ruytershof) liep afgelopen jaar mee bij de 2e bezichtiging van het KWPN. 

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1490718/hersina-s

Merrie & veulen zijn samen of apart te koop. Neem contact op voor meer informatie.
Prijsindicatie merrie: €9500 en veulen €7500. 

Stamboom

Vader Don VHP Z NOP
1.65m spr
Vader van vader Diamant de Semilly
1.60m spr
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Voltaire
1.60m spr
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Hersina-S
PROK
Vader van moeder Triomphe de Muze
1.50 spr
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Belina S (v. Cardento)
Elite, EPTM, sport Spr
v.m.m.
m.m.m.