We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
VERINA, een sympathieke jonge vossendame, Afkomstig van de vallende ster Va Bene (Veneno x Belissimo x Piaster) van de fokkerij Wadenspanner uit een bewezen moederlijn (Don Frederico x Werther)

De moeder vormt het veulen, en onze Don Röschen doet haar werk voorbeeldig , ze geeft haar nakomelingen aan iedereen een solide basis, een onverwoestbare basisgezondheid en een karakter als goud, ook geeft ze haar veulens een veilige beat en een moderne, dynamische gang (verdere bereden nakomelingen zijn ter keuring ter plaatse beschikbaar)
< br>De vader Va Bene, is ontspannen en altijd in een geweldige pose, heeft een maximum aan balans in alle basisgangen, die hij voorbeeldig uitvoert onder de ruiter, en het talent voor de collectieve lessen lijkt aangeboren te zijn in hem.

Dit veulen combineert al deze eigenschappen tot een compact, ruimdenkend type in een rood jasje. Aangezien het veulen elke dag zijn ontwikkeling laat zien, sturen wij u op verzoek natuurlijk graag actuele foto's en video's!

Stamboom

Vader Va Bene
DSP
Vader van vader Veneno HC
v.v.v. Vitalis
m.v.v. Donnerhall
Moeder van vader Passion
v.m.v. Belissimo M
m.m.v. Werther
Moeder Don Röschen
Hauptstutbuch (Hann)
Vader van moeder Don Frederico
v.v.m. Diamond Lady
m.v.m. Cleopatra
Hauptstutbuch (Hann)
Moeder van moeder Werina
St.Pr.Hauptstutbuch (Hann)
v.m.m. Pilar
m.m.m. Wallina
(Hann)