We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

GERESERVEERD ONDER VOORBEHOUD

Wegens tijdgebrek door de jonge aanwas die eraan komt. Bied ik bij deze onze lieve Goofy te koop aan.

Goofy hebben we als veulen aangekocht, zelf aangereden als 4,5jarige. En doorgereden. Op dit moment is hij L2 dressuur geklasseerd, maar de oefeningen van het M zijn al bevestigd. Tevens vind hij springen helemaal geweldig. Op dit moment BB springen 80/90 maar B springen klaar. Helaas door tijdgebrek en horecawerk, niet veel op wedstrijd kunnen gaan met hem. Waardoor hij op vreemd terrein soms nog fris is en wat kijkerig kan zijn.
Echter is hij wel super eerlijk en zit er geen kwaad in. Ook heb ik met hem mijn ORUN2 en ORUN3 opleiding afgerond. Waar hij altijd braaf was met de ruiterwissel. Niet kijkerig op de hindernissen en denkt altijd mee en springt graag naar de overkant.
Een super gaaf uitziend paard om lekker te dressuren en te springen. In omgang is het een heel lief dier, braaf bij smid, scheren en tandarts. Kan goed met andere paarden.
Én nog een pluspunt! Hij is bitloos erg fijn te rijden. Met bit is hij ook gewend uiteraard. Staat zijn hele leven zonder ijzers en heeft dus erg sterke en goed groeiende hoeven.

Goofy heeft alleen een stalgebrek dat is luchtzuigen, in de wei of paddock doet hij het niet.
Keuren is natuurlijk mogelijk. 
Een goed tehuis en de juiste match vinden we erg belangrijk!

Voor vragen bel of app mij gerust op 06 49272907

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.