We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop uit de Mon-Amour-stam = moederlijn van o.a. de goedgekeurde hengsten Fürstenball, Desiderio en Winehouse

Fokmerrie Siegerhit x Donnerschwee x Freedom Z (°2010)
De merrie komt uit de in Oldenburg gekende Mon-Amour stam, waaruit meerdere goedgekeurde hengsten en sportpaarden komen.  Via Siegerhit en Donnerschwee stroomt het bloed van de legendes Sandro Hit en Donnerhall door haar aderen.  De merrie is perfect gezond, is fijn in de omgang en een voorbeeldige moeder voor haar veulen.   

Wij kennen het geluk om meerdere merries uit deze moederlijn te hebben en willen daarom andere (beginnende) fokkers ook de kans geven om met een erg goede basis aan de slag te gaan.

EXTRA VOORDEEL: we hebben van vorig jaar nog de conditie om de merrie te laten dekken door Vitalis aan zeer gunstige voorwaarden. Deze kan door de nieuwe eigenaar mee overgenomen worden. 

Dat deze combinatie met Vivaldi-bloed een ideale match is, hebben we vorig jaar al kunnen aanschouwen. De merrie heeft bij ons vorig jaar namelijk een super leuk My Vitality-veulen gegeven. 

Stamboom

Vader Siegerhit
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v. Nalivia
Moeder Morgana
Vader van moeder Donnerschwee
v.v.m. Donnerhall
m.v.m. Weltwunder
Moeder van moeder Moni
v.m.m. Freedom Z
m.m.m. Mon Dieu