We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De naam van deze mooie verschijning is  Estaro. Estaro komt zó uit je sprookjesboek gelopen...Hij is werkelijk bloedmooi. Hij meet maar ca 1.57 m maar hij toont veel groter, omdat is lekker spekkie en barok is.                               

Hij is geboren  op 01-02-2016 en heeft een Nederlandse chip en paspoort. Is basis geënt. Estaro is een schat in de omgang, staat hier goed stil met opzadelen. Hij beschikt over 3 ruime gangen en zou naar ons inzien zeer geschikt zijn voor de sport. Hij heeft een zeer chique zelfhouding. Loopt hier makkelijk nageeflijk. Estaro is  fijn gevoelig op de hulpen, maar we reden hier meteen met hem weg. Niet moeilijk, op een dubbelgebroken bitje, maar ook niet meteen voor de eerste de beste beginner geschikt, omdat hij voldoende voorwaarts is en op de hulpen goed reageert.                                    

In bezit van een keuringsrapport waarbij hij is goedgekeurd voor de sport. Hij is vrij van stalgebreken.                                    

Hij is tot nu toe zeer verkeers,- en trailermak geweest, zowel bij ons als bij de vorige eigenaar. Hij is zo leuk om te zien met zijn opzij hangende zeiloortjes 😀           

Met wie mag dit bloedmooie paardje mee?                                      

Inruil mogelijk                        
Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.