We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De naam van deze mooie verschijning is Teddy Bunga , ze is geboren op 01-05-2008 en meet circa 1,64m.                             

Teddy Bunga is werkelijk een schat in de omgang, komt in de wei zo naar ons toe gelopen, staat hier goed stil met opzadelen.                                 

Teddy Bunga beschikt over 3 leuke gangen en zou naar ons inzien zeer geschikt zijn voor de sport. Ze heeft een zeer chique zelfhouding. Loopt hier makkelijk nageeflijk.                        

Ze is hier met rijden werkelijk ontzettend braaf, ze wordt hier gereden door beginnende zowel gevorderde ruiters, wat beide hier goed gaat. Teddy Bunga is hier niet snel onder de indruk, en vindt het leuk om lekker aan de slag te gaan. Ze is hier op straat ook braaf, en kent de stapmolen. Veel naar buiten gaan is belangrijk voor haar ivm kribbijten.                                

Teddy Bunga is bij ons ontwormd, is in bezit van een paspoort met chip, en geënt. Is naar de tandarts geweest en in bezit van een tandartsrapport. In bezit van een recent keuringsrapport waarbij ze is goedgekeurd voor de sport.                         

Ze is verkocht geweest en deze mensen waren enorm blij met haar: ze werd met veel plezier iedere dag gereden door een verzorgster. Ze vertelden dat Teddy superbraaf en eerlijk is, ook langs de weg. Helaas moest ze door gezondheidsredenen van de eigenaar op zoek naar een nieuw baasje.                      

Teddy is tot nu toe zeer verkeers,- en trailermak geweest. Teddy is hier en voorheen werkelijk superbraaf buiten langs de weg.                          

Met wie mag deze lieve, chique knapperd mee?                            

Teddy Bunga wordt momenteel in het zonnetje gezet!                       
Prijs verlaagd van €5.400,- naar €3.750,-

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.