We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

24 april 2022 is Elion geboren. Hij is een knap hengstveulen met een mooie maat. Hij kan goed stappen & draven, maar de galop is fantastisch. Hij is handmak en loopt elke dag mee aan een touw.

Elion is een nakomeling van de hengst Esteban XX. Esteban XX mag zonder twijfel, op basis van de prestaties van zijn nakomelingen, tot één van de beste volbloedhengsten van de wereld gerekend worden. Vooral in de eventing bracht hij meerdere toppaarden die op het hoogste internationale niveau gepresteerd hebben waaronder Rumour Has It en Edino. Hij laat 5 gekeurde hengsten achter en 73 in stamboek opgenomen dochters. Van die 73 dochters hebben 15 een staatspremie behaald. Ook in de sport hebben Esteban kinderen zich bewezen. Zijn zoon Edino werd onder Madeleine Brugman Nederlands Kampioen in de 3*** eventing. De moeder van Elion is Raswa (Rascalino x Weltmeyer). Het is een hele lieve en mooie merrie. Ze heeft bij mij alleen twee veulens gekregen (Fascalino & Elion).

Hierbij de link van de afstamming van Elion: https://horsetelex.nl/horses/pedigree/2305047/elion-s-l-

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.