We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Woods zoekt een ambitieuze ruiter om de sport mee in te gaan.
Onze knappe man heeft alles wat hij nodig heeft om de sport in te gaan.
Naast zijn looks heeft hij 3 knappe gangen waarmee hij zonder twijfel zal opvallen in een dressuurring, maar daarnaast laat hij in vrijheid héél knappe sprongen zien. Hij is dan ook springgefokt.
Hij is heel licht aangereden en neemt dit naar behoren op. Voorlopig enkel wat plat werk gedaan en daarna terug op de weide. 
Reden van verkoop: ik heb momenteel 8 paarden en pony's, dat is te veel volgens mijn man :-) Woods is hierbij by far de pony die het meest klaar is voor verkoop, dus doe ik hem - met toch een beetje tegenzin - weg. Waarom met tegenzin? Kan de pony zijn waarvan ik binnen drie jaar ga zeggen: verdikke, veel te goedkoop verkocht. Hij toont zó veel potentieel. Maar ik moet keuzes maken.
Gaat bijgevolg ook enkel weg naar een 5* huisje, iemand die de kennis en middelen heeft om dat potentieel te benutten. Handelaars onthouden zich graag.

Filmpjes op mijn kanaal 
https://youtube.com/shorts/74o676K4XWU?feature=share
https://youtube.com/shorts/KYqq3ELwImI?feature=share
https://youtube.com/shorts/2nRwLSILWOM?feature=share

Stamboom

Vader Principal Dream vd Delthoeve
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Dedra van de Groenheuvel
Vader van moeder Top Nantino
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.