We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden; 


Extreem knappe D-pony!  


Dreamer is een 9-jarige (13-04-2013) ruin en uitgebracht tot het L2, en kent alle oefeningen van het M1 goed. Hij is heel erg fijn in de mond en makkelijk te rijden. Hij is 2 seizoenen mee geweest naar cross lessen en thuis springen wij af en toe. Ook is Dreamer 3 keer mee geweest op ponykamp. Buitenritten zijn altijd een groot succes, en zal daarbij altijd bij je blijven. Dreamer is een superleuke pony om te zien en ook nog eens erg lief. Reden voor verkoop is overstap naar de paarden.


Dreamer is op 3-jarige leeftijd officieel gemeten op 143 cm maar is daarna nog wel wat gegroeid. Hij is altijd netjes naar de tandarts en hoefsmid geweest, ook indien nodig ontwormd en jaarlijks geënt. Hij kan bij andere paarden staan en trailerladen gaat ook zonder problemen

Dreamer zou een jong meisje veel plezier kunnen brengen, hij is een echte knuffelpony en kent zelfs wat kunstjes. 

Dreamer is klinisch goedgekeurd in november 2017, herkeuren kosten koper. Voor contact en filmpjes graag appen of bellen naar: 0619492674, gelieve niet te mailen.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.