We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Leuke tweejaars uit de zeer belovende hengst Intro K, die schitterende resultaten haalde met Femke de Laat in de Prix st George. Intro K werd verkocht naar Australië waar hij bij de familie Kyros (kjkequestrian) verder schitterende resultaten neerzet.

Uitstekend gebouwde hengst met soepele beweging.
Mensgericht leergierig karakter.

Winnie-Star of Cobronc
Donkerbruin hengstveulen
Geboren 27.04.2022
Ingeschreven in BWP stamboek uit Inca (Sandrohall x Weltstein van de Helle) en Intro K ( Apache x Rousseau)
Verwachtte schofthoogte 1.70m

Goed in de hand, halstermak, volgen aan touw, borstelen,.. kent zijn veulen ABC. Winnie is nieuwsgierig en vriendelijk in de omgang. Hij is slim en leert gemakkelijk aan zonder stress.
Deze jongen mocht de vorige winter nog doorbrengen met de mama en is pas gespeend op 5 februari 2023. Hij geniet nu van de weide samen met zijn pony-vriendjes.

Bekijk gerust album met vele foto's en een paar leuke video's op mijn face bookpagina.

Pedigree van vader Intro K:
De hengst Intro K is een zeer belovende zoon van de Grand Prix-hengst Apache. Net zoals zijn vader, de veel te vroeg overleden preferente hengst Apache, lijkt hij ras, uitstraling en bewegingstechniek aan zijn nakomelingen te geven, hij kreeg hiervoor dan ook lovende woorden voor zijn nakomelingen tijdens de afstammelingenkeuring!
Moeder Zastrade (keur, prestatie en preferent) is een merrie met het bewezen bloed van tophengst Rousseau. Ook gaf Zastrade de Lichte Tour paarden Estrade K (v. Johnson) en Hastrade K (v. Chinook). Gigelo K (AES-goedgekeurde hengst) is ook een bekende nakomeling van deze merrie. In Jastrade K en Estrade K heeft Zastrade dochters die beiden op de NMK liepen. Sport alom in de fokkerij van dit zeer goed bewegende veulen. Grootmoeder Nastrade (v.Farrington) bracht eveneens het Z2-geklasseerde-paard Sastrade (v.Biotop).

Pedigree van moeder Inca:
Moeder Inca combineert met Sandro Hit, Donnerhall en Weltmeyer een reeks succesvolle sportlijnen. Inca's vader Sandrohall komt uit de merrie Donnacette, die eveneens de Grand Prix-hengst Bestseller Royal/USA (alias Bellino) voortbracht (2008 kampioen 3-jarigen Hannover, finalist Bundeschampionaat, verkocht naar California waar hij op 5 jaar Champion of the West Coast werd, de Grand Prix won in 2014 en in 2016 de GP - Freestyle, later uitgeroepen tot GP young horse from the US - Hanoverian Association) .
Als volle zus van Sandrohall kwam uit dezelfde combinatie Donnacette x Sandro Hit de merrie Donnacetta, Elite Preferente Prestatie Sport-dochter, zelf onder de sportnaam Supra carrière in de Nationale dressuur onder het zadel van Niels Bax gemaakt alvorens zij in de fokkerij werd ingezet. Naast de goedgekeurde hengst Giano bracht Donnacetta ook de Elite Sport merrie Fabelhaft (v. Royal Dance), de Elite Sport merrie Imagine (v. Negro), de Limburgse kampioensmerrie 2019, de Keur merrie Just Me (v. Negro) alsmede de KWPN 2e bezichtigingshengst Mesmerize Me.
Verder wordt de pedigree van Inca langs vaders kant uiteraard ook gesierd door de wereldberoemde Donnerhall, die naast vele goedgekeurde hengsten ook veel internationale sportpaarden op het hoogste niveau bracht.
Ook de moederlijnen van Inca omvatten heel wat sportprestaties. Carolina de Cavron komt via Weltstein van de Helle (Vicky smits) uit de alomgekende hengst Weltmeyer (World Cup I, vader van o.a. DP Weltmieser - gekeurde hengst, True Love - Level 1.60m & IDR3*, Wizard of Oz - gekeurde hengst,..) Verder langs moederszijde loont het de moeite de Cavron stamlijnen dieper te bekijken. Nivita De Cavron is ook de moeder van Satana-G (Gottwald, moeder van: David(Kashmir VS), CSO 1.60m) en Dwina de Cavron (Carbonnieux Van de Helle,CIC3*, Daniel Scott)
Nivita de cavron is de volle zus van Petra de Cavron een ondertussen legendarische merrie, die de afgelopen jaren een lange reeks fijne keuringspaarden heeft gebracht. Eén daarvan is Eluna de Cavron (Utrillo Van de Heffinck), CSO, ISO 129 zelf moeder van Itachi Van 't Vijvershof, Jonina Van 't Vijvershof, High Level Du Fresne, Iluna Du Fresne, Joyfull Du Fresne, Irco de Cavron -CSO ISO 133.
​Nivita de cavron is eveneens de volle zus van Quinta de cavron, moeder van Havanna de Cavron (Kashmir Van't Schuttershof, winnaar CSO 1.45m (GBR), Karthago de Cavron winnaar CSO 1.30m),... Nivita de cavron is een dochter van ​Caroline, dochter van Godolphin XX, de Engelse volbloed die nog steeds terug te vinden is in de lijnen van hedendaagse sportpaarden.

Stamboom

Vader INTRO K
Vader van vader APACHE
v.v.v. UB 40
m.v.v. TOLANDA
Elite, pref, prest, prok
Moeder van vader ZASTRADE
D-OC, pref, prest, prok, ster, voorl.keur
v.m.v. ROUSSEAU
m.m.v. NASTRADE
pref, ster
Moeder INCA
Vader van moeder SANDROHALL
v.v.m. SANDRO HIT
m.v.m. DONNACETTE
Staatsprämie
Moeder van moeder CAROLINA DE CAVRON
v.m.m. WELSTEIN VAN DE HELLE
m.m.m. NIVITA DE CAVRON