We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden:

Prachtig chocolade kleurig palomino hengstveulen ''Kadir'' (Kambarbay x Osmium) met metallic glans.

Kadir is een nakomeling van de perlino akhal- teke hengst Kambarbay en komt uit onze zwarte KWPN merrie Ushi (Stb.ext, D-OC) van Osmium x Elcaro x Voltaire. Kadir zal naar verwachting ongeveer 1,62m worden en is ingeschreven bij het NRPS. Hij is geboren op 5 maart 2022. Hij kan per direct afgespeend worden maar loopt momenteel nog bij zijn moeder.

Kadir heeft enorm veel uitstraling, veel power, schakelvermogen en beschikt over zeer elegante beweging. Naar verwachting zal hij voor meerdere sport disciplines inzetbaar zijn.

Kadir valt in de normale prijsklasse (richtprijs 7000 euro), een goed en passend huisje is belangrijk. Mocht je een lager budget hebben ben ik eventueel bereid bij het juiste huis hierin tegemoet te komen.

Tevens ook nog een volle 5 jarige valk broer (Kahrim) in bezit, ook hij is opzoek naar een nieuw maatje en is te bezichtigen op dezelfde stal.

Wilt U meer informatie bel/whatsapp +31 (0)6 15 36 82 13 of stuur een mail. 

Filmpje is via whatsapp beschikbaar.

Stamboom

Vader Kambarbay
Vader van vader Kuvvatli
v.v.v. Karaman
m.v.v.
Moeder van vader Sonata
v.m.v. Mukhtar
m.m.v. Sil
Moeder Ushi
stb. ext, D-OC
Vader van moeder Osmium
v.v.m. Ferro
m.v.m.
Moeder van moeder Orole
stb
v.m.m. Elcaro
m.m.m. Karole
stb. ster