We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Epi is een hele lieve ruin die graag voor je wilt werken. Met pijn in mijn hart heb ik besloten om hem toch te verkopen wegens tijdgebrek en andere prioriteiten.

Met zijn vorige eigenaar heeft hij M gesprongen, dit met goede resultaten. Door zijn sprekende uitstraling en geweldige instelling krijgt hij altijd mooi commentaar en valt hij erg op. Ook crossen vindt Epi erg leuk om te doen en kijkt hierbij nergens van op.
Buitenritten alleen of in een groep is geen probleem met Epi en ook voorop doet hij heel braaf. Epi zal nooit een stap verkeerd zetten, bokken of steigeren.
Al met al is Epi door zijn ervaring en lieve karakter een super goed leermaatje waar je ongetwijfeld veel mee kan bereiken en erg veel plezier mee zult hebben. Hij voelt erg veilig en ik zet ook wel eens mensen met spring angst op hem omdat hij altijd springt en erg vertrouwd voelt. Epi is ook geschikt voor de overgang van pony naar paard. 

In de dressuur heeft Epi nog wel het een en ander te leren maar ook dit pakt hij met rust, vertrouwen en de juiste begeleiding erg goed op. 

Op stal is het een rustig paard en heeft hij geen ondeugden. Ook tijdens het opzadelen is hij braaf en zet hij geen stap verkeerd.
Epi is heel makkelijk en kan met alle paarden, bij mij staat hij ook in een kudde en slaat hij nooit naar andere paarden. Hij is in de wei erg speels en geniet enorm van het spelen met andere paarden.

Hij is braaf bij de hoefsmid, dierenarts en fysio dit hou ik ook allemaal goed bij.

Epi heeft 1 bemerking en dat is zijn huid. De kale plekjes zijn goedaardige sarcoïden waar hij geen last van heeft en dit belemmert hem ook nergens in. Het is enkel een doorn in het oog en om deze reden is de prijs bespreekbaar.

Overkopen van toebehoren is mogelijk tegen een realistisch bod. 

De verkoop heeft geen haast en Epi gaat enkel naar een super goed huisje. Keuren mag kosten koper.
Een fijne plek is belangrijker dan de prijs maar hou het realistisch. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.