We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

FM Mardajj is een bloedmooie ruin van ca 157cm groot. Hij is geboren op 10-06-2016. Hij heeft een  zeer goede, volbloed Arabische stamboom van Marajj x Psytadel. Zijn vader is wereldkampioen en overal bekend 😀. Zijn bloedmooi uitgesneden snoetje staat via een prachtige hals om een lijf met body.                           

In bezit van een paspoort met chip, is correct geënt en i.b.v. een Registration Certificate van een BAP Purebred Arabian Horse.                                   

FM Mardajj  barst van de kwaliteit met zijn zeer mooie, expressieve gangen. Daarnaast heeft hij ook nog eens een geweldige uitstraling en een zacht karakter! Hij heeft enorm veel uithoudingsvermogen, wat hem in ons inziens geschikt maakt voor de endurance, maar hij is net zo goed geschikt voor de recreatie en de sport. Hij vindt namelijk alles leuk.                              

Hij pikt het werk allemaal heel goed op en gaat met grote sprongen vooruit. De prijs stijgt naarmate hij verder dressuurmatig is ingereden.                                               

FM Mardajj is kerngezond en vrij van gebreken.  Hij is goed verkeers- en trailermak.                      

Zijn vorige baasje wil graag contact met het nieuwe baasje, hij is de moeite zeker waard!                                      

Inruil mogelijk                           
Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.