We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Stylist: HENGSTVEULEN TOP KARAKTER, INSTELLING EN GALOPPADE  

In verband met de oogst van zes hengstveulens bieden wij te koop aan de bruine kol met 2 witte achterbenenbenen: Stylist (Ned. Kamp. ZZ-dressuur 2021 In Style x de keurmerrie Lusinetty van Henkie x voorlopig keurmerrie Zusinetty van Sam R x  stermerrie Robinetty van Monaco x sport dressuurmerrie Linetty van Elegant x prestatiemerrie van Commandant), geboren 17 maart 2022.  

Op basis van een lage verwantschap, de holsteinse moederlijn en fantastische instelling van In Style (mv. Lorentin x Cor de la Bryere) gebruikten we hem in 2021 voor de keur(EPTM)merrie Lusinetty, één met eerste dochters van ons fokproduct Henkie (Alexandro P x Upperville) die met Adelinde Cornelisse in 2018 en 2019 8ste werd in de finale van WK Young Horses in Ermelo.  

Moeder Lusinetty (80 punten voor exterieur) werd na een geslaagde allround (dressuur en springen) EPTM in 2019 keur. Zij is een volle zuster van de nationale kampioene 2021 Robinetty II, die werd geroemd om ‘haar aansprekende type, opvallend sterke bewegingen, goed gebruik achterbeen, bergop bewegen en goed kunnen schakelen en zeer goed van de grond galopperend met veel lichaamsgebruik’. Stylist doet voor haar niet onder en valt mede op door zijn excellente karakter.  

Lusinetty is een halfzuster van Equi (Ginus) die in de eventingsport CCI2* onder Oliver Williams (GBR) werd uitgebracht. De moederlijn bracht ook de goedgekeurde hengst Chablis (Upperville) en de ZZZ lopende Aninetty (Elegant) en het Lichte Tour paard Next One (Bismarck). 

Stylist is een origineel laagverwant hengstveulen dat opvallend door zijn meewerkende karakter en instelling.  

Stamboom

Vader In Style
PSG/Inter I
Vader van vader Eyecatcher
PSG/Inter I
v.v.v. Vivaldi
PSG/Inter I
m.v.v. Ostrona
Moeder van vader Sissy
v.m.v. Lorentin I
Grand Prix
m.m.v. Lori III
Moeder Lusinetty
keur
Vader van moeder Henkie
PSG/Inter
v.v.m. Alexandro P
preferent ZZ-zwaar
m.v.m. Beaujamanda
ster
Moeder van moeder Zusinetty
voorlopig keur
v.m.m. Sam R
m.m.m. Robinetty
ster