We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie


Te koop:
Talentvolle ruin met heel veel kwaliteit.
Hij is nu nog 4 jaar en wordt dit jaar 5.
Laat een zeer goede sprong zien en heeft echt potentie voor het hogere werk. 
Hij is door mij zadelmak gemaakt en verder opgeleid. Loopt nu een leuke L1 dressuurproef met winst en is hierbij braaf en werkwillig. 

Met springen is het een paard wat heel eerlijk is maar dat wel echt veel naar de sprong trekt en een kwalitatief goede sprong maakt. Hierdoor is hij niet geschikt voor beginners. Hij zou geschikt zijn voor iemand die een jong paard kan opleiden naar het hogere springwerk of een ruiter met veel ambitie en goede begeleiding tijdens het springen. Hij is werkwillig en vlot in het parcours maar absoluut braaf en geen weigeraar. Loopt nu geregeld 80/90cm parcoursen. 

In de dressuur is hij makkelijk te rijden door een minder ervaren ruiter aangezien hij dan minder "heet" is.  Maar heeft wel de fijne looplust dus de echte beginner zal niet geschikt zijn. 

Is alleen of in een groep mee te nemen op buitenrit en loopt ook fijn het water in. Makkelijk alleen op de trailer te laden en sociaal naar andere paarden. 

Kortom een eerlijk braaf paard met heel veel toekomst voor een ambitieuze ruiter. 

Hogere prijsklasse!

Komt uit een elite moeder en een goede stam.

Stamboom

Vader El Barone
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Veron vdl
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.