We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: VALKENSWAARD
Fokker: Dhr. M. Tegenbosch
Contact: Sabine Smit - Veulentekoop.nl - +31 (0)6 - 22 44 68 43
Bij aanschaf van dit veulen betaald u GEEN commissie!
---
Sanne is een jaarling die goed in het dressuurmodel staat. Ze beweegt met een krachtig achterbeen gebruik. In de omgang heeft ze de scherpte die je graag ziet bij een dressuurpaard. Ze laat zich goed bewerken en staat al goed in de hand. 
-----
Moeder Hanne is een nakomeling van de tweevoudig wereldkampioen jonge dressuurpaarden Florencio I.  Haar half broer Igor V (v. Negro) werd in 2015 op Sell Veulenveiling verkocht voor maar liefst € 33.000,-.  Hanne al haar nakomeling beschikken over boven gemiddelde bewegingen, waarbij het achterbeen gebruik opvalt. Haar dochter Lizelotte loopt op L2 niveau en haar zoon Mozart (v. Negro) wordt inmiddels op M1 dressuur in de sport uitgebracht.

Grootmoeder Corina bracht de ster, voorlopig keur merrie Miss Minecraft (Apache).

Overgrootmoeder Naomi (v. Houston) bracht het internationale PSG/Inter I paard Don Diego (v. Jazz) - Anna Vorontsova (RUS).
----

Vader is niemand minder dan de preferente hengst Negro die ook voor het vaderschap tekende van Olympisch Kampioen Valegro. Een hengst die zijn top instelling, sterke achterbeen en talent voor piaffe en passage aan zijn nakomelingen doorgeeft.

Stamboom

Vader Negro
Inter A/B/II
Vader van vader Ferro
Grand Prix
v.v.v. Ulft
Keur
m.v.v. Brenda
Preferent, Prestatie, Ster
Moeder van vader Fewrie
Keur, Preferent, Prestatie
v.m.v. Variant
PSG/Inter I
m.m.v. Mewri
Keur, Preferent, Prestatie, sport (spr)
Moeder Hanne
Stb
Vader van moeder Florencio I
PSG/Inter I
v.v.m. Florestan I
m.v.m. Walessa
Moeder van moeder Corina
Stb
v.m.m. Vivaldi
PSG/Inter I
m.m.m. Naomi
Keur