We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: SINT-OEDENRODE
Fokker: Dhr. J. van Santvoort - +31 (0)6-53128538
Bij aanschaf van dit veulen betaald u GEEN commissie!
---
Titus fills d'Zita S is overduidelijk een nakomeling van zijn vader Desperado. Hij is zeer lief, gemoedelijk en gemakkelijk in de omgang en met een moeder die garant staat voor een spijkerhard sportpaard gaat zijn toekomstige ruiter of amazone veel plezier aan hem beleven.
-----
Moeder is de bloedmooie Elite, Preferente, Prestatie, IBOP-dr, Sport-dr, PROK gekeurde Sandro Hit nakomelinge Zita fille d'Evita S die zelf op Z2 niveau in de sport werd uitgebracht . Deze zeer goed fokkende merrie heeft alle predicaten behaald die je als fokker maar kan wensen. Zita staat garant voor spijkerharde nakomelingen die zich op sportief gebied keer op keer bewijzen. Zo bracht ze o.a. het Z1 geklasseerde paard Elieve S (v. Lord Leatherdale), de Elite, IBOP-dr. PROK gekeurde merrie Florence fille de Zita S (v. Gribaldi), de Elite, Sport-dr, IBOP-dr, PROK gekeurde en ZZ-licht geklasseerde Ghita fille de Zita S (v. Lord Loxley), de Elite, Sport-dr, IBOP-dr., D-OC en PROK gekeurde en ZZ-licht geklasseerde Ivita fille d'Zita S (v. Negro) en de Ster, PROK gekeurde Nonya fille de Zita S (v. Johnson).

Grootmoeder is de Keur, Preferente, Prestatie merrie Evita (v. Ulft). Evita werd zelf op M1 niveau in de dressuursport uitgebracht. Naast Zita bracht ze de Ster, PROK merrie Olivia S (v. Uniform), het Z2 paard Saphier S ( v. Zeoliet), de Ster, PROK merrie Tosca S (v. Burggraaf), de STER, EPTM-dr, PROK merrie Uyria S ( v. Burggraaf) en het Z1 geklasseerde paard Elton-John S (v. Johnson).
-----
Vader is de in de Olympische selectie voor Tokyo 2020/2021 opgenomen Grand Prix hengst Desperado (v. Vivaldi). Hij is een echte winnaar met een top fijn karakter.Hij was Verrichtingskampioen najaar 2011 met 89,5 punt, en zette de overwinning in de PAVO-cup en drie maal de overwinning in de KWPN hengstencompetitie op zijn naam. In 2018 pakte hij de winst in de VHO-trofee met maarliefst 88,25%.Desperado leverde inmiddels al meerdere goedgekeurde hengsten, waaronder Asgard's Ibiza en James Bond.

De nakomelingen van Desperado zijn zeer geliefd en gewild om hun vriendelijke karakter en grote bereidheid tot werken.

Stamboom

Vader Desperado N.O.P.
Grand Prix
Vader van vader Vivaldi
PSG/Inter I
v.v.v. Krack C
Grand Prix
m.v.v. Renate-Utopia
Preferent, Prestatie, Ster, D-OC
Moeder van vader Sarita
Elite, Preferent, Prestatie, D-OC
v.m.v. Havidoff
Grand Prix
m.m.v. Nikita
Keur, Preferent, Prestatie, sport (spr)
Moeder Zita fill d'Evita S
Elite, Pref., Prest., PROK, Sport-dr
Vader van moeder Sandro Hit
v.v.m. Sandro Song
m.v.m. Loretta
Moeder van moeder Evita
Keur, Preferent, Prestatie
v.m.m. Ulft
Keur
m.m.m. Sandy
Ster