We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ludette is een brave 6-jarige merrie. Ze loopt op B/L-niveau en laat zich fijn bewerken. Ze heeft een meewerkend karakter en ze is rustig in de omgang. Onder het zadel is ze voorwaarts denkend en vertoont ze veel zin om te werken. Ludette is allround inzetbaar: ze kan mee op buitenrit en ze maakt ook graag een sprong. Ze heeft nog maar weinig ervaring met springen, maar ze vindt het leuk en ze doet altijd haar best. (Springvideo beschikbaar via Whatsapp).
Ze is braaf bij de hoefsmid, dierenarts, etc. Ze staat vooraan op ijzers.

Ludette werd röntgenologisch gekeurd in februari 2021. Ze verkreeg daarna het PROK-predicaat van het KWPN. Dat betekent dat ze voldoet aan de röntgenologische eisen van het stamboek. Röntgenfoto's en verslagen zijn beschikbaar via e-mail.

Gezien haar interessante afstamming kan ze eveneens ingezet worden in de fokkerij. De moeder en grootmoeder gaven reeds meerdere Z-paarden, PSG-paarden en een gekeurde hengst.

Ludette wordt te koop aangeboden in opdracht van haar eigenaar. Meer info op aanvraag.


Stamboom

Vader Feel Good
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Jazz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Ferro
m.m.m.