We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Spotlight On

Hengst, 04-03-2022
So Perfect x Wynton (Elite, EPTM, D-OC)

Groot, luxe veulen met veel beweging uit een predikaat-rijke sportstam!

Het tweede veulen van de merrie Jamboree. Twee broers van Jamboree presteren op dit moment zeer goed op lichte tour niveau. Daarnaast bracht haar zus vier jaar geleden de For Romance-dochter Nina Fleur van de Paulinehoeve die als duurste merrieveulen werd verkocht op de elite veulenveiling Borculo.

So Perfect: vele veilingtoppers uit zijn debuterende eerste jaargang! Een vererving van het hoogste niveau toonde So Perfect. Mit Sempre Libre bracht hij de 62.000 Euro-veilingtopper van de dressuurveulens tijdens de Oldenburger Elite-veiling in Vechta. So Perfect geeft unaniem zijn voortreffelijke voorkomen en zijn bewegingskwaliteiten door; hetgeen zijn veulens uiterst geliefd maken. De Oldenburger reservekampioen en Deense premiehengst So Perfect doet ook onder het zadel zijn naam eer aan. Tijdens zijn verrichtingstest in Denemarken werd hij voor zijn drie noemenswaardige basisgangen en voortreffelijke Rittigkeit beloond met hoge waarderingen.

Ben je op zoek naar een veulen met veel uitstraling, maat, een fijn karakter en super beweging? Neem dan gerust contact op. 
06-10925125

Stamboom

Vader SO PERFECT
Vader van vader SEZUAN
v.v.v. BLUE HORS ZACK
m.v.v. BOEGEGAARDENS DON ROMINA
Moeder van vader SHAKIRA
v.m.v. SIR DONNERHALL I
m.m.v. ROXANA RA
Moeder JAMBOREE
Elite, EPTM(drs), D-OC
Vader van moeder WYNTON
Pref
v.v.m. JAZZ
Pref
m.v.m.
Moeder van moeder SERING
Elite, pref, prest, sport(dr)
v.m.m. CABOCHON
m.m.m. FANTASIE
pref, prest, ster