We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Verkocht! Maar kijk gerust bij de andere advertenties

Ballybunion Cavalier Lad, stalnaam Cathal.
Cathal; een 8-jarig Iers sportpaard (1.65 m)
Cathal is een heerlijk Iers paard. In Ierland is er van alles met hem gedaan; hij heeft heeft gejaagd, gesprongen, er zijn buitenritten met hem gemaakt en hij heeft aan  eventing-wedstrijden meegedaan. In Nederland hebben we hierop voortgeborduurd. Hij loopt inmiddels keurig L2, springt B en heeft in Nederland zijn eerste eventing wedstrijd (L) gelopen, hierbij was hij foutloos in het springen en in de cross. Cathal knows his job, zoals het gezegde klinkt.
Hij is ontzettend betrouwbaar en ontzettend werkwillig, hij is lief en kent alles. In de ring weet hij dat hij zijn beste hoefje voor moet zetten, met springen wil hij foutloos blijven en met crossen weet hij ook dat hij de hindernissen moet opzoeken en tussen de hindernissen hard mag gaan. Toch luistert Cathal  altijd goed naar zijn baasje, hier zie je zijn werkwilligheid terug. Het is een ontzettende knuffelkont thuis. Hij staat altijd los op de poetsplaats en houdt van knuffels en poetsen. Cathal is erg getalenteerd!

Hij zou een ontzettend fijn junioren paard voor de eventing zijn, hij is snel en zoekt de hindernissen op. Ook zou hij fantastisch zijn voor de overgang van pony naar paard, omdat hij niet zo groot is en wel al de nodige ervaring heeft. Voor iemand die lekker wedstrijden wil rijden zou hij fantastisch zijn, het is een prachtige verschijning in de ring, blijft graag foutloos in het springen, hij vind buiten rijden heerlijk (alleen of in een groep).   Cathal is lief op de wagen, bij de hoefsmid, kan alleen naar buiten of met een groep.

Reden van verkoop is het opzetten van een kleinschalige handelstal, voor meer informatie of andere paarden, zie mijn website www.valkenboshorses.com.

Stamboom

Vader Aolus
Duits volbloed
Vader van vader Winged Love
Iers volbloed
v.v.v. In the wings
volbloed
m.v.v. J'ai deux amours
frans volbloed
Moeder van vader Asuma
Duits volbloed
v.m.v. Surumu
Duits volbloed
m.m.v. Arva
Tsjech volbloed
Moeder Ballybunion cavalier
Irish sportpaard
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.