We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: HERSTAPPE - BELGIE
Fokker: Equiciety 
CONTACT: Sabine Smit - Veulentekoop.nl - _31 (0)6 - 22 44 68 43

Dit veulen wordt geadverteerd door Veulentekoop.nl.Veulentekoop.nl helpt de fokker bij het maken van de foto's, video en advertenties.Bij aanschaf van dit veulen betaald u GEEN commissie!
----

Saint (ET)
Top dressuurveulen uit de Karla stam!

Saint is een dressuurveulen pur sang. Een mooi dressuurmodel, drie uitstekende gangen met trit in de benen en veel go.In de merrielijn vinden we o.a. Grand Prix paard New Sherif (v. May Sherif), de Licht Tour paarden Veron (v. Pardon) en Darkhill (v. Uphill) en de goedgekeurde Olympische Grand Prix hengst Flambeau (v. Franklin) - Larissa Pauluis (BEL) .
-----
Moeder is de jonge Elite, IBOP-dr., PROK, D-OC merrie Nova Karla (v. Secret). Onlangs scoorde ze een mooi puntentotaal van 77 tijdens de PAVO-cup voorselecties in Deurne met haar amazone Marijn van Dijk.

Grootmoeder is de Elite, Preferent, IBOP-dr., PROK merrie Hakarla (v. Chagall D&R). Zij leverde naast Nova Karla de Elite, Sport-dr., IBOP-dr, PROK merrie La Lakarla (v. Franklin). La Lakarla wordt succesvol in de sport op Z2 dressuurniveau uitgebracht. 

Overgrootmoeder is de Elite, Preferent, Prestatie, Sport-dr., PROK merrie Lakarla (v. Zeoliet). Zij staat onder andere aan de wieg van het ZZ-zwaar paard Rawhide (v. Welt Hit II) en de goedgekeurde Grand Prix hengst Flambeau (v. Ampère) - Larissa Pauluis 

Flambeau kwam in 2020 voor België uit op de Olympische Spelen in Tokio.
-----
Next Level is een zeer opvallende, expressief bewegende zoon uit de eerste jaargang van Jarville.Jarville verhuisde in het najaar van 2018 naar de Grand Prix ruiter Alexandre Ayache in Frankrijk.De combinatie debuteerde zeer verdienstelijk op CDI Nice, ze wonnen zowel de inleidende als de finaleproef voor vijfjarigen paarden. Ze zijn hard op weg om volgend jaar hun Grand Prix debuut te maken.

De moederlijn van Next Level is doordrongen met sportpaarden getuige de zes prestatiemerries in zijn pedigree.Next Level is een vrolijke hengst die graag in de belangstelling staat en er altijd voor gaat.

Bron IDS, citaat hengstenkeuringscommissie:
“Deze hengst beschikt over zeer veel uitstraling, heeft een elegante voorhand en is bergop gebouwd. In beweging maakt hij zich zo mogelijk nóg mooier, want daarin blinkt hij uit met zijn techniek, kracht, afdruk, souplesse en vermogen om te kunnen verruimen en verkorten.”

Stamboom

Vader Next Level
Vader van vader Jarville
v.v.v. Ferdeaux
PSG/Inter I
m.v.v. Faradin S
Keur, Preferent, Prestatie
Moeder van vader Zodena
Elite, Preferent, Prestatie, IBOP-dr
v.m.v. Prestige VDL
Grand Prix
m.m.v. Tikita
Elite, Preferent, Prestatie
Moeder Nova Karla
Elite, IBOP-dr, PROK, D_OC
Vader van moeder Secret
Z2
v.v.m. Sezuan
PSG/Inter I
m.v.m. Seline
Moeder van moeder Hakarla
Elite, IBOP-dr, PROK
v.m.m. Chagal D&R
m.m.m. Lakarla
Elite, Preferent, Prestatie, Sport-dr