We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Gabanna is een super lieve merrie in de omgang, heeft geen stal gebreken en is netjes op tijd bekapt, ingeënt en ontwormd. Zij is afgelopen winter voor het laatst naar de tandarts geweest. Afgelopen zomer heeft zij een mooi chique hengstveulen aan de voet gehad. Merrie is nu niet drachtig. Ze komt uit een interessante merrielijn.

Gabannavrouwe is het halfzusje van Glock's Undercover, die onder Edward Gal top prestaties heeft neergezet (o.a. een bronze team medaille tijdens de Olympische spelen in Londen, zilver en twee keer brons tijdens de wereld beker finale in Las Vegas, Lyon en Gothenburg. Team goud en zilver op het WK in Aken)

Grootmoeder is de KEUR, SPORT, PREFERENT, PRESTATIE merrie Mimosavrouwe. Deze merrie bracht zeer goed presterende nakomelingen, zij is tevens de grootmoeder van de KWPN goedgekeurde hengst Amazing Star. En de overgrootmoeder van de KWPN hengst Incognito. Hiernaast komen er tal van andere lichte tour en grand prix paarden uit deze lijn.

Gabanna kan ook gereden worden, dit gebeurd momenteel niet door zwangerschap van de amazone. Onder het zadel is het een nuchtere en eerlijke merrie.

Stamboom

Vader Glock's Johnson
Preferent
Vader van vader Jazz
Preferent
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Mimosavrouwe
Keur, sport, preferent, prestatie
Vader van moeder Donnerhall
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Weidevrouwe
Keur, preferent, prestatie
v.m.m. Roemer
m.m.m. Landsvrouwe
Ster, Preferent, Prestatie