We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Jongleur du Forgeron (geboren 18/04/2009) is een enthousiast en leergierig paard.
Hij is super braaf en lief in omgang, heeft geen stal- of vervoersgebreken en is naar andere paarden toe eerder onderdanig dan dominant. De smid vormt ook geen enkel probleem.
Jongleur is gereden tot op niveau L2-M1 in dressuur (kent goed het wijken, appuyeren, overgangen galop-stap en vice versa, schouder binnenwaarts, travers en kent het begin van vliegende wissels) en op niveau L-M in springen (eerste parcours 120cm aan het lopen dit jaar). Recreatief: hij gaat graag wandelen maar heeft een klein hartje. In goede compagnie gaat dit heel goed, op een domein zoals Puyenbroeck houdt hij ervan natuurlijke hindernissen te nemen.

Reden van verkoop: ondertussen rijd ikzelf al 4 jaar met Jongleur, mijn zus heeft 5 jaar met hem gereden (zij heeft hem op zijn 2 zelf opgeleerd). Het was enorm fijn hem te zien groeien en hem dit alles aan te leren. Jongleur vraagt een rustige, kordate ruiter en is enorm dankbaar tijdens het werken. In tussentijd hebben we een nieuwe, eigen nakomeling die klaar staat om geleerd te worden en willen we ons op deze uitdaging focussen. Jongleur gaat enkel weg naar een lieve en goede thuis.

Vragen? SMS/bel of mail me: 0479/65.06.17 - laralippens@hotmail.com
Lippens Lara
Ruiter van Jongleur

Stamboom

Vader Carabas vd Wateringhoeve
Vader van vader Toulon
v.v.v. Heartbreaker
m.v.v. Nikita
Moeder van vader Witske vd Wateringhoeve
v.m.v. Darco
m.m.v. Karien vd Wateringhoeve
Moeder Fergie
Vader van moeder Bentley vd Heffinck
v.v.m. Upsilon vd Heffinck
m.v.m. Souvenir vd Heffinck
Moeder van moeder Woepie
v.m.m. Phin Phin
m.m.m. Quina