We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

SALVADOR Goldbloom (Bloomberg x Andretti) is een prachtig gebouwd hengstveulen. Met zijn knappe verschijning, mooie aftekening en zwarte vacht is hij nu al een echte eyecatcher! Wanneer hij later onder zadel kan worden gereden zal hij een echte binnenkomer zijn in de dressuurring. Salvador is geboren op  3-4-2022 en komt al vanaf het begin veel in de hand. Hij is stoer, nieuwsgierig, zelfverzekerd, sociaal en heeft veel zelfhouding. 
Hij heeft mooie stabiele, ruime gangen en beweegt heel makkelijk met veel souplesse. Zijn moeder Golddigger Perletti uit 2011, 1.72m (Andretti x Jetset) is nu Z startgerechtigd en is  prok- en stermerrie. Zijn vader is Bloomberg 1.72m (Bon Coeur x Don Index) die verrichtingskampioen werd in 2020. Bloomberg  uit 2017 is een eerlijke hengst met veel werklust en een goed instelling. wij zien deze energie ook zeker terug bij Salvador. Via WhatsApp kan er een filmpje worden gestuurd.
Mocht u kennis willen komen maken of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met M. van Erp 0683249245 

Stamboom

Vader BLOOMBERG
D-OC, Premiehengst, Stb., WFFS-free
Vader van vader BON COEUR
premiehengst, WFFS-free
v.v.v. BENETTON DREAM FRH
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. DON INDEX
m.m.v.
Moeder GOLDIGGER PERLETTI
Vader van moeder ANDRETTI
v.v.m. SPECIAL D
m.v.m.
Moeder van moeder PERLE
v.m.m. JETSET D
m.m.m.