We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze prachtige ruin heet Looking Good, hij meet 169. Hij is een voskleurige kopie van zijn vader Feel Good en steelt iedereens hart met zijn mega uitstraling.

Looking Good is in de omgang een fijne ruin met een leuk karakter en houdt van aandacht. Hij wordt vanwege deze eigenschappen dan ook bij ons vaak ingezet voor coachings sessies. Onder het zadel is hij een uitdaging. Looking Good behoeft een kundige ruiter die volgens de klassieke Duitse rijkunst rijdt. Een ruiter met gevoel en handigheid. Looking Good toont onder het zadel enorm veel potentie voor de hogere dressuur, hij is M/Z niveau afgericht en springt hierbij al een leuke wissel.

Echter is Looking Good een paard wat flink kijkerig kan zijn en hierbij moeite heeft om de ruiter echt te vertrouwen. Hij is niet het type paard wat er vandoor vliegt of rillerig is maar eerder de handrem vasthoudt in deze situaties.

Mocht u een uitdaging zoeken en een gaaf paard zoeken wat met veel tijd en liefde ver gaat komen dan is Looking Good mogelijk wat voor u. Wij hebben vanwege aanfok helaas geen tijd en ruimte meer voor hem en zoeken dan ook naar een nieuwe plek voor deze knapperd. Hij zou ook zeker niet misstaan voor de menwagen.

Looking Good is röntgenologisch gekeurd met een bemerking op de rug. Echter met het juiste management heeft hij hier geen hinder van.

Voor informatie graag een berichtje of whatsapp sturen. Juiste klik met de ruiter is voor ons een streng vereiste.

Stamboom

Vader Feel Good
Vader van vader Contango
Preferent
v.v.v. Contender
m.v.v. Adisa III
Moeder van vader Vamora
Elite Preferent Prok
v.m.v. OO Seven
Keur
m.m.v. Camora
Keur Preferent Prestatie
Moeder Euronia
Stb
Vader van moeder Upper-Class
v.v.m. Polansky
m.v.m. Doliena
Moeder van moeder Aronia
v.m.m. Tuschinski
m.m.m. Perronia