We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop direct van de fokker 3 jarige allemansvriend met veel uitstraling (Just Wimphof x Grand Prix merrie v. Krack C) Ocean is een nog wat jeudige maar zeer complete 3 jarige ruin met 3 goede gangen. Hij is een zoon van een Grand Prix merrie die wij als fokmerrie hebben ingezet en heeft als vader de zeer goed presterende Just Wimphof.

Deze sympathieke ruin is gemeten op 1.66, heeft geen stalgebreken en is in augustus 2021 volledig voor de sport op de foto geweest met een goed rapport. Ocean is sinds kort zadelmak en heeft een makkelijk karakter, genoeg looplust en is niet schrikachtig. Hij heeft in die korte tijd al een keertje in de buitenbaan gelopen en heeft ook zijn goede manieren laten zien op een rondje rondom de weilanden. Het is een plezier om met deze jeugdige ruin te werken, een paard met de juiste mentaliteit!. Ocean heeft 3 goede gangen met veel takt en regelmaat. Geef dit paard wat tijd en hij zal zich gaan ontwikkelen als een paard met veel mogelijkheden.

Ocean is een goed gemanierde en vriendelijke ruin die mensgericht is en makkelijk te hanteren. Hij is bekend met een trailer, de hoefsmid en de stapmolen. Gezien zijn instelling en goede manier van lopen zou Ocean geschikt zijn voor zowel iemand die verder wil komen in de wedstrijdsport als een amateur. Ocean heeft een correct fundament, een zeer lichte hoofd hals verbinding en is ook makkelijk te rijden voor een dame.


Prijsklasse: 15.000/17.500

Stamboom

Vader Just Wimphof
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Elite, sport (grand prix)
Vader van moeder Krack C
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.