We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Olympia-Namanda: fijn bewegende driejarige merrie uit gelders nest  

Wegens aanfok te koop: driejarige chocolade vos kol Olympia-Namanda (Daily Daimond x Upperville x Zep), geboren 26 april 2019. Olympia-Namanda beschikt over het D-OC-predicaat en is met 1.1% laagverwant aan de dressuurpopulatie. De merrie is op 10 augustsus gerontgend (8x klasse-indeling 1) en er is een positief advies afgegeven zonder significante bemerkingen.

De nog jeugdig en smal aandoende vos beschikt over een fijne lichtvoetige draf met knie.  
Olympia-Namanda heeft als vader de donkerbruine Daily Daimond (Daily Deal x Fürst Heinrich).
De grootmoeder van Olympia-Namanda is een volle zuster van de grootmoeder van de tijdens de WK Jonge Paarden spraakmakende Henkie (Alexandro P x Upperville) die met Adelinde Cornelisse de 8ste plaats in de finale op de WK bezette.
Moeder Ella Namanda is een volle zuster van de in de ZZL uitgebracht Bon Vivant (Upperville) en halfzuster van Sam en Tegro (2x Negro), die resp. M2 en Z2 liepen. In 2022 werd een halfbroer, Seth (Kjento) zesde op de nationale veulenkeuring in Ermelo.  
Verder is Olympia-Namanda nauwverwant aan de in Duitsland (ZfdP en Westfalen) goedgekeurde Hey Henkie oftewel Louis Vuitton (Hermès), die thans voor Luxemburg wordt uitgebracht door Sascha Schulz en zijn halfbroer het internationale menpaard Esprit (Alexandro P) van Theo Timmermans. De moeder van beiden, Zamanda (Cabochon), is een ¾ zuster van de moeder van Olympia-Namanda.  
De prestatie overgrootmoeder van Olympia-Namanda bracht ook het 1.30 springpaard Flush (Zandman) en de Z1-dressuur gekwalificeerde Gait (Lt. Generaal). Daarnaast is zij de grootmoeder van de veelzijdig (ZZ mennen en Z2 dressuur) gepresteerd hebbende Tex (Cabochon).  
Ook de ZZZ lopende Ivo (Alexandro P), de goedgekeurde hengst Lichte Tour lopende Jupiler S (Charmeur) en de  Z2-uitgebrachte NMK kampioene Layla-Amanda (Alexandro P) komen uit dezelfde moederlijn.   
Olympia-Namanda komt uit een moederlijn die opvalt door allround te willen en kunnen presteren!  

Stamboom

Vader Daily Daimond
Z2 dressuur
Vader van vader Daily Deal
PSG/Inter I
v.v.v. Diamond Hit
Grand Prix
m.v.v. Lia
Moeder van vader Fairy Tale
Hauptstambuch
v.m.v. Furst Heinrich
m.m.v. Weronique
Moeder Ella Namanda
ster
Vader van moeder Upperville
Grand Prix
v.v.m. Cabochon
m.v.m. Gecari
elite preferent
Moeder van moeder Namanda
ster preferent prestatie
v.m.m. Zep
m.m.m. Amanda
ster preferent prestatie