We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Uit eigen opfok bieden wij te koop aan: mooie 4 jarige merrie van Tallman x Lux Z x Cordalmé. Tallux is een knappe, eerlijke, sympathieke merrie. Ze is gefokt uit een moederlijn met veel sport. Haar vader Tallman TN (Toulon x Colman) werd door Team Nijhof gekenmerkt door zijn macht, maat en vermogen en springt zelf inmiddels op 1.50 niveau.  

Eind 2021 is Tallux professioneel zadelmak gemaakt en dit voorjaar heeft ze al haar eerste BB-parcoursen gesprongen, dit deed zij met veel gemak en ze geeft de ruiter daarbij een goed gevoel.
Naast haar aanleg voor de springsport, denken wij dat zij door haar fijne ruime gangen, bloedvoering en  instelling ook geschikt kan zijn voor de eventing. 
Ze is nuchter en makkelijk in de omgang. Ook bij de smid en tijdens laden en vervoer is ze braaf. Röntgenologisch goedgekeurd (incl. hals en rug) zonder bemerkingen. 

Vanwege haar leeftijd zien wij haar graag terecht komen bij iemand die ervaring heeft met jonge paarden. 
Hogere prijsklasse (BTW).

Bij serieuze interesse graag appen/bellen naar +316 12309595

Stamboom

Vader Tallmann TN
Vader van vader Toulon
v.v.v. Heartbreaker
m.v.v.
Moeder van vader Hadine van 't Zorgvliet
v.m.v. Colman
m.m.v.
Moeder Andra
Vader van moeder Lux Z
v.v.m. Lord Calando
m.v.m.
Moeder van moeder C.cordalme
v.m.m. Cordalme Z
m.m.m.