We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooi merrieveulen van I'm Special de Muze te koop!

Hierbij bieden wij ons mooie veulen te koop aan. Ze is super lief en braaf en loopt netjes mee aan het halster en touw. Mooie gezonde start gehad en groeit erg goed. Wij verwachten dat dit een groot paard gaat worden. Moeder Ikilly D.S. Z is zelf 1.70m en vader I'm Special de Muze is 1.71m. Ze is 31 maart geboren dus in de maand augustus mag ze van haar moeder af. 

Moeder Ikilly D.S. Z v,Ideal de la Loge x Carthago. Halfbroer All Inclusive D.S. Z v.Arezzo VDL is Int. 1.35m spr. en halfzus Camilly D.S. Z v.Comme Il Faut is 1.30m spr. Uit deze merrielijn 23 de Hilly-stam komen in ieder geval nog 5 internationale springpaarden, waaronder de 1.60m KWPN springhengst Zidane D v.Heartbreaker.

Ze gaat alleen naar het juiste huisje bij iemand die er erg goed voor gaat zijn. Rede van verkoop is dat ik het in combinatie met mijn studie te druk ga krijgen en haar niet de juiste aandacht kan geven die ze echt verdiend. Het is echt een merrie die graag geknuffeld en geborsteld wordt. Het zou fijn zijn als ze op haar nieuwe adresje vel buiten kan zijn en daar lekker verder kan groeien. 

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2329922/i-m-special-killy-z

Prijs is voor het juiste huisje bespreekbaar
Handelaren hoeven niet te reageren!!
Meer foto's of filmpjes op aanvraag +31 6 11512928

Stamboom

Vader I’M SPECIAL DE MUZE
Vader van vader EMERALD VAN 'T RUYTERSHOF
v.v.v. DIAMANT DE SEMILLY
m.v.v. CARTHINA Z
Moeder van vader EXQUIS WALNUT DE MUZE
v.m.v. NABAB DE REVE
m.m.v. QERLY CHIN
Moeder IKILLY D.S. Z
Vader van moeder IDEAL DE LA LOGE
v.v.m. DOLLAR DU MURIER
m.v.m. ULENDA
Moeder van moeder CARTHAKILLY D Z
v.m.m. CARTHAGO
m.m.m. TIQILLY D