We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop : Quechua X
9 jarige donkerbruine APTA PRE merrie.
Quechua X staat aan de basis van ons PRE fokprogramma. Zij heeft drie prachtige nakomelingen gebracht, waarvan twee van de hengst Quien DE SUSAETA waarmee wij in onze fokkerij verder mee kunnen daarom komt zij te koop. 

Quechua X is van de hengst HURON IX, hij brengt prachtige rijtypische dressuurpaarden met mooie halsen, goede bewegingen en veel uitstraling. 

Quechua X haar moeder  is gefokt door BALOIS stoeterij, deze PRE-stoeterij staat bekend om haar prachtige types, uitstraling en beweging. 

QuechuaX heeft een mooie bouw en  zeer goede bewegingen, ze is destijds gemeten op 1.64m toen wij haar kochten. Opvallend is haar mooie gewelfde hals en haar mooie donderbruine kleur met appeltjes . Ze heeft  grote expressieve intelligente ogen.

Als fokmerrie heeft Quechua veel potentie, ze is geschikt voor de moderne dressuurpaardenfokkerij en ook voor de barocke PRE fokkerij zoals Working Equitation.

Keuren kosten koper.
Braaf bij dierenarts, tandarts en trailer.
Quechua X is thuis te bezichtigen, het veulen op de foto is niet te koop.

Vraagprijs €7500,-

Stamboom

Vader HURON IX
APTO
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder PINTURERA XXXIII
APTA
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.