We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Darius is een super leuk paard, zowel in de omgang als om te rijden. Ik heb Darius 3,5 jaar gehad, met pijn in mijn hart moet ik hem verkopen doordat ik een operatie aan mijn knie heb gehad en dus het komende jaar sowieso nog uit de running ben. 

Darius is voor de ervaren ruiter, dit is omdat Darius graag wil werken of dit nou met springen of dressuur is. Hij heeft een zelfverzekerde ruiter nodig. 
Hij heeft M2 dressuur gelopen en loopt momenteel L1, ook heeft hij een paar springwedstrijden met winstpunten gelopen in de B. Wegens corona ben ik niet vaker gestart. Hij heeft een aantal oefencrossen gelopen alleen heb je er dan wel je handen vol aan. In het bos is hij erg braaf.
Hij is erg sociaal en kan dus ook makkelijk in een kudde op de weide.

De hoefsmid vindt Darius het braafste paard die hij behandeld.
Darius laadt makkelijk.

Al met al is Darius dus een heel veelzijdig paard en houdt hij van een uitdaging. Als je na dit lezen enthousiast bent geworden en meer informatie wil stuur dan zeker een berichtje (0614509148)!
Handelaren hoeven niet te reageren!

Stamboom

Vader Wonderboy
ZZ-Zwaar
Vader van vader Ramon
1,35m Spr.
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Ibalia-W
Elite, Pref, Prok
v.m.v. Nimmerdor
1,60M Spr.
m.m.v.
Moeder Nanda
ster
Vader van moeder Jacardo
Grand Prix
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.