We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop in opdracht van eigenaar:

Mooie grote elite, EPTM, prok merrie van Canturano uit een goede stam met veel sport.  

Netjes gereden, geschikt voor sport en/of fokkerij.

Een degelijke, lang gelijnde merrie met goede voeten en mooi droog beenwerk. Ze heeft drie nette gangen en maakt een goede sprong. Is daarbij voorzichtig met goede reflexen, macht en een groot hart.
Ze is vooral dressuurmatig gereden (L2 geklasseerd), maar heeft wegens diverse gezondheidsklachten van de amazone relatief weinig in de sport gedaan.  Ze heeft B parcoursen en oefencrosjes gelopen, dit is al wel even geleden. Gaat braaf mee op trailer of wagen en kan ook mee op buitenrit.

Daarnaast heeft ze 2 zeer complete veulens gegeven met veel maat, lossigheid en beweging.  Het eerste veulen (v. Chapeau) is inmiddels 5 jaar en voor de sport verkocht naar Amerika. Het 2e veulen van Quite Capitol is 3 jaar geworden en staat bij een professionele eventing amazone.

Ze komt uit een goede stam met veel springpaarden in de moederlijn, zie: GENOVA | HorseTelex

Fijn in omgang en op stal, geen merriestreken en/of andere gebreken. Braaf om te rijden, door haar werklust niet geschikt voor de absolute beginner.

Paard is in het verleden geheel goedgekeurd. Voor meer info graag bellen of appen.

Stamboom

Vader Canturano
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Pescara
Elite, Prok
Vader van moeder Lennard
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Ramona
Keur, Pref, Pres
v.m.m. Lucky Boy XX
m.m.m.