We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop Merrieveulen, geboren 21-03-2022, I’m Special de Muze x Hermantico x Concorde.
Genaamd: Special Nermantico.
Dit merrieveulen beschikt over kwaliteit, mooie uitstraling en een fijn karakter.  

Vader I’m Special de Muze (Emerald x Nabab de Reve) is uniek op alle fronten. Volgens ruiter Zoi Snels is hij top voorzichtig, beschikt over vermogen, fijn te rijden en een super instelling. De hengst beschikt over voortreffelijke genen met Emerald als vader en Walnut de Muze als moeder. Twee paarden die Harrie Smolders carriere een glans hebben gegeven en beide ongelooflijke resultaten neergezet hebben op het hoogste niveau.  

Moeder Nermantica, geboren 2018 ( Hermantico x Concorde) is nu 4 jaar en springt fenomenaal los. Deze ruwe diamant wordt ,zodra het veulen eraf mag, zadelmak gemaakt en staat haar een mooie sportcarriere te wachten. Nermantica is een mooie verschijning en heeft een fijn karakter. Vader Hermantico staat erom bekend dat hij formaat, reflexen, rijdbaarheid , gezondheid en vermogen meegeeft aan zijn nakomelingen.  

Tweede moeder Udeshika’s (Concorde x Notaris) bracht een 1.40 m springpaard (Ibiza S) Derde moeder Emma (Notaris x Jasper) bracht ook een 1.40 m springpaard (Pionier II) en tevens een Z2 dressuur paard (Denford Surprise). Ze kunnen dus niet alleen goed springen maar ook goed lopen uit de fokkerij.  

Link horsetelex: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2258219/nermantica    
Video :https://youtu.be/pywJ-1I7Eyw

Koop rechtstreeks van de fokker zonder veilingcommissie of tussenhandelaren!
Veulen staat te bezichtigen in Liessel. Voor meer informatie neem contact op met de heer Spetgens 0031-629404559  

Stamboom

Vader I'm Special de Muze
Vader van vader Emerald
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Walnut de Muze
v.m.v. Nabab de Reve
m.m.v.
Moeder Nermantica
Vader van moeder Hermantico
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Udeshika's
v.m.m. Concorde
m.m.m.