We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te Koop deze mooie en bloederige zoon van Cero Blue x Berlin.
Hengst veulen , geboren 21-06-2022,
Cero Blue TN x Berlin

Mooi en scherp toekomstig Grand Prix hengstveulen te koop!
Special Cero is een hengstveulen, geboren 21-06-2022, Cero Blue TN x Berlin x Espri.
Wat een geweldige galop , mooi model en fijn karakter laat dit hengstveulen al zien. Dit hengstveulen heeft alles : de looks, reactievermogen en veel bloed. En bovendien een interessante bloedsopbouw.

Vader Cero Blue TN ( Chacoon Blue x Balou du Rouet) is gefokt uit een van de meest prestatierijke moederlijnen van Duitsland; zijn excellente pedigree gaat namelijk terug op de wereldberoemde merrie Fein Cera. Deze merrie sprong onder Peter Wylde op het allerhoogste niveau en won individueel brons op de Wereldruiterspelen in Jerez de la Frontera in 2002. Cero Blue TN toonde op de Olderburger Hengstenkeuring zijn lichtvoetige gallopade met een uitstekende manier van springen. Cero Blue TN springt keer op keer goed met de schoft omhoog, toont een uitstekende techniek en veel vermogen. Een paard voor de toekomst!

Eerste moeder Iscolle S (Berlin x Espri) geboren in 2013 is alleen ingezet voor de fokkerij. Haar vader de machtige schimmelhengst Berlin beschikte over schoonheid, veel kracht en extreem veel atletisch vermogen. Berlin heeft topprestaties geleverd: Gouden teammedaille WK Aken,  Europees teamgoud in Mannheim, Grand Prix overwinningen in La Coruna en Verona en nog vele meer. In de fokkerij is Berlin een stempelhengst. Meer dan 10 van zijn nakomelingen springen Internationaal 1.45 m of hoger. Tweede moeder Sharcolle Z (Sandro) bracht een 1.45m paard (Darcolle Z)
Derde moeder  Jharcolle (Ramiro Z) bracht een 1.35 m (Zharcolle Z), 1.45m (Carolle Z) en een 1.50 m springpaard (Zutano Z)

Veulen staat te bezichtigen in Liessel. Voor meer informatie bel of what’s app de heer Spetgens: 0031-629404559.

Deze mooie zoon van Cero Blue komt te koop tijdens de veulenveiling in Schijndel op 17 september 2022.

Link horsetelex:  https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2118222/iscolle-s
Link veiling Schijndel : https://stalbrouwerauctions.com/horse/s-2/


Stamboom

Vader Cero Blue
Vader van vader Chacoon Blue
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Iscolle S
Vader van moeder Berlin
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Cambridge
m.m.m.