We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Koop hier rechtstreeks van de fokker je toekomstige topper, genaamd Special Maria!
Merrie veulen , geboren 24-02-2022,
Grandorado TN x Ladro di Cuori di Ca’San Giorgio x Cambridge
Holst.Stamm 2067

Vader Grandorado TN kan helaas door uitval van zijn ruiter Willem Greve niet deelnemen op het WK in Herning dit jaar. Maar zijn prestaties dit jaar is niemand ontgaan!! Dubbel nulrondes in de Nations Cup in Knokke, Rotterdam en Rome en 3e in de Rolex Grand Prix van s’Hertogenbosch!! Grandorado TN is de beste van zijn jaargang bij het KWPN. Hij staat bekend om zijn onbegrensd vermogen. Zijn nakomelingen boeken al vele successen tijdens vele keuringen, IBOP proeven, merrietesten en vrijspringwedstrijden. Kortom een topvererver en vader van dit mooie merrieveulen!  

Moeder Kambridge’s ( Ladro di Cuori di Ca’San Giorgio x Cambridge x Carthago Z) is geboren in 2017 en ingezet in de fokkerij en wordt nu zadelmak gemaakt.
Vader Ladro di Cuori di Ca’San Giorgio (Kannan x Acobat II) was een van de meest veelbelovende hengsten van zijn generatie. Als 7 jarige werd hij 2e in het kampioenschap jonge paarden in Frankrijk onder het zadel van Eric Navet. Helaas werd zijn sportcarrière  afgebroken door een blessure.

Derde moeder van dit veulen, G-Catania bracht een 1.60 m paard (Magic Fox) 1.45 m paard (Catogi) en meerdere 1.30 /1.35 m springpaarden. Tevens bracht zij meerdere goedgekeurde hengsten.

Link horsetelex: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2133331/kambridge-s

Veulen staat te bezichtigen in Liessel. Een beller is sneller, voor info de heer Spetgens: 0031-629404559

Stamboom

Vader Grandorado TN
Vader van vader Eldorado vd Zeshoek
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Kambridge's
Vader van moeder Ladro di Cuori di Ca’San Giorgio
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Cambridge
m.m.m.