We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Spirit D
Desperado N.O.P. X Johnson
Hengstveulen, geboren op 24-02-2022

VADER
Desperado weet al vanaf het begin van zijn carrière te imponeren. Van verrichtingskampioen, tot overwinningen in de Pavo Cup, hengstencompetitie en een zilveren teammedaille op het Europees Kampioenschap Dressuur in Rotterdam. Onder Emmelie Scholtens laat deze zwarte parel zien tot de top van de dressuur te horen en ook zijn nafok lost alle verwachtingen in. Zo werden zijn zonen Ibiza en James Bond goedgekeurd bij het KWPN en uitgeroepen tot verrichtingskampioenen. Desperado’s volle broer Chinook loopt eveneens Grand Prix en zijn halfbroer Waku-Waku Lichte Tour. Vader Vivaldi wordt ondertussen betiteld als één van ’s werelds beste verervers.
MOEDER
Spirit D is gefokt uit de Johnson-merrie Chinchilla SMH. De Olympische topvererver Johnson staat op de nummer 2 positie van de WBFSH Sire Ranking. Deze plaats dankt hij aan zijn kwaliteitsvolle nafok die keer op keer weet op te vallen zowel in de dressuurpiste als in de fokkerij. De elitemerrie Chinchilla SMH bracht van Don Tango B, Huez SMH, dit paard liep als vijfjarige zijn eerste internationale proeven. Grootmoeder Menuet draagt de predicaten elite, preferent en prestatie en stamt af van de ZZ-Zwaar-geklasseerde Zeoliet. Deze hengst staat bekend om zijn veelzijdigheid en dankt zijn keurpredicaat aan de prestaties van zijn nafok. Uit de directe moederlijn van Spirit D komen de internationale Grand Prix-paarden Ihorn (v.Ahorn) en Kashmir (v.G. Ramiro Z) alsook Zecchino (v.Krack C) en Thialf (v.Metall).

Voor meer info graag bellen naar 0610676343 

Stamboom

Vader Desperado N.O.P.
Vader van vader Vivaldi
v.v.v. Krack C
m.v.v.
Moeder van vader Sarita
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Chinchilla SMH
Vader van moeder Johnson
v.v.m. Jazz
m.v.m.
Moeder van moeder Menuet
v.m.m. Zeoliet
m.m.m.