We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Jocoso KXIV is de naam van deze spetter. Hij meet ca. 162cm en is geboren op 04-04-2007.  Hij is barok: rond en gezond. Zoals het in de titel al vermeld staat, is Jocoso dus een schat van een paard. Zowel onder het zadel als in de omgang is hij hier werkelijk super braaf en gemakkelijk. Hij laat zich hier door iedereen goed rijden, wat hem in ons inziens ook geschikt maakt voor een beginnende ruiter of recreatie. Hij is in het verleden dan ook zeer goed dressuurmatig gereden en beheerst ook hogere oefeningen in de dressuur.  We werken aan zijn bespiering op de achterhand, het lijkt alsof hij af en toe onregelmatig loopt achter, wat dan erg moeilijk te beoordelen is.                             

Ook in de omgang is hij heel makkelijk. Hij staat netjes stil tijdens het poetsen en opzadelen, hij laat zich makkelijk pakken uit de wei. Ook bij de hoefsmid, dierenarts, tandarts,… is hij braaf. Hij is ook goed verkeers- en trailermak. Hij is in het bezit van een paspoort en een Carta de Propiedad. Is gechipt, geënt en ontwormd.                       

Hij heeft een zeer goede stamboom van Fandango XXIV x Estimado VIII x Devoto II. In Spanje konden ze Jocoso’s kwaliteiten ook waarderen en daarom kreeg hij het predicaat APTA. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.                            

Prijs: €4.950,- incl. zadel en hoofdstel compleet                    

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.