We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

9-jarige knappe ruin te koop.

Hij is kerngezond en heeft nooit (stal)gebreken of een blessure gehad.
Hij is een (springgefokte) Holsteiner (For Pleasure) x Hongaars sportpaard en loopt momenteel met veel plezier een 90cm parcours. Daarnaast is hij ook heel gemotiveerd voor het dressuurwerk. Momenteel kan hij in stap en draf wijken, schouder binnen, voltes, overgangen.. en zijn we aan het oefenen op wat meer verzameld galopperen en appuyementen in draf. Hij heeft altijd zin om te werken en onthoudt wat hij de vorige rijsessie aangeleerd heeft. Daardoor maakt hij snel vooruitgang. Bij teugels opnemen loopt hij meteen aan de teugel. We gaan iedere week op buitenrit (soms op verplaatsing) en dit doet hij heel goed. Hij is braaf bij de hoefsmid en de dierenarts en laat zich makkelijk longeren. Is super braaf in de omgang, tijdens poetsen en tijdens opzadelen en hij komt naar je toe als je hem roept op wei. Draagt vooraan ijzers. Gaat vlot in een tweepaardstrailer, een tweepaardscamionneke, en een grote 5-paardscamion.
Hij is in februari 2020 gekeurd door de dierenarts, maar mag zeker door een eigen dierenarts opnieuw gekeurd worden op kosten van de koper. In orde met alle inentingen, ontwormingen en tandverzorging (heb steeds een gedetailleerd schema bijgehouden). Stokmaat 163 cm.
Zijn passend CWD zadel, ergonomisch hoofdstel en Bucas dekens kunnen eventueel ook overgenomen worden. Prijs is bespreekbaar bij een goede match.
WhatsApp 0484657187 voor filmpjes of meer info.

Stamboom

Vader For feeling
Vader van vader For pleasure
v.v.v. Furioso II
m.v.v. Gigantin
Moeder van vader Mien droom
v.m.v. Monaco
m.m.v. Grandessa
Moeder Covasna
Vader van moeder Fantasme Courcelle
v.v.m. count ivor
m.v.m. tosca des ifs
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.