We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: EERSEL
Fokker: Dhr. R. van der Aalst
Contact: Sabine Smit - Veulentekoop.nl - +31 (0)6 - 22 44 68 43

Dit veulen wordt geadverteerd door Veulentekoop.nl.
Veulentekoop.nl helpt de fokker bij het maken van de foto's, video en advertenties.
Bij aanschaf van dit veulen betaald u GEEN commissie!
-----
Wie laat deze edelsteen schitteren in de dressuurring!

Saffier VDA stamt uit een merrielijn waar sport hoog in het vaandel staat! De merrielijn staat bol van uitstekende sport- en keuringspaarden. Het zijn er gewoon teveel om op te noemen!  Dit nog jonge veulen is dan ook een garantie op een goed sportpaard. Hij beweegt met souplesse bergop en beschikt over een uitstekende galop.
-----
Moeder is de Elite, IBOP-dr, PROK, D-OC merrie Herrera (v. Fürstenball). Haar dochter Nice VDA (v. Vitalis) was het op twee na duurste veulen op de veiling in Maren-Kessel in 2018 en Robijn VDA (v. Vitalis) werd in 2021 voor een record bedrag van € 24.000,- verkocht via Veulenveiling Borculo. Haar zoon Onyx VDA (v. Vitalis) timmert inmiddels aan zijn dressuurcarrière in Zweden.

Grootmoeder is de Elite, Preferente, Sport-dr, D-OC merrie Santana van Hof Olympia (v. Sandro Hit). Zelf liep zij op ZZ-licht niveau in de sport. Naast Herrera bracht zij de Ster, PROK merrie Kiss Me (v. Johnson), de Ster, voorlopig Keur, PROK merrie La Vita (v. Galaxie), de Elite, IBOP-dr, PROK merrie Million Dollar Baby (v. Fürstenball), de tweede bezichtigingshengst New Millionaire (v. Desperado) en de voor het KWPN verrichtingsonderzoek aangewezen ZZ- zwaar hengst Invito (v. Fürstenball).

Een overgrootmoeder als P. Siltana van Hof Olympia (v. Silvano N) kom je zelden tegen. Ze is een dressuurpaarden maker bij uitstek. Zij bracht naast Santana de Ster, Preferente, Prestatie, PROK merrie Sandritana (v. Sandro Hit), de Elite, Preferente, IBOP-dr., PROK merrie Salitana (v. Sandro Hit), de Ster, Sport-dr., PROK, D-OC merrie Elitana (v. Spielberg), de Ster, voorlopig Keur, PROK merrie Inatana (v. Apache), de 2e bezichtings- en internationaal Inter I geklasseerde hengst Blom's Hotmail V (v. Apache) - Daphne van Peperstraten (NED), de internationaal Inter I geklasseerde Blom's Gatino van Hof Olympia en het Internationale Grand Prix paard Sintano van Hof Olympia (v. Sandro Hit) - Gareth Hughes (GBR).

Stamboom

Vader Vaderland
Vader van vader Vitalis
PSG/Inter I
v.v.v. Vivaldi
PSG/Inter I
m.v.v. Tolivia
Elite, Preferent, Prestatie, PROK, Sport-dr
Moeder van vader Vechta
Voorl. Keur
v.m.v. Krack C
Grand Prix
m.m.v. Nevada
Keru, Preferent, Z1
Moeder Herrera
Elite, Ibop-dr, PROK, D-OC
Vader van moeder Fürstenball
PSG/Inter I
v.v.m. Fürst Heinrich
m.v.m. Maradonna
Moeder van moeder Santana van hof Olympia
Elite, Preferent, Sport-dr, PROK, D-OC
v.m.m. Sandro Hit
Z2
m.m.m. P. Siltanta van Hof Olympia
Ster, Preferent, Prestatie, PROK