We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Naam: LSD Doha met veel capaciteiten

-10 jaar oud
-Ongvr 152 cm groot, breder sporttype arabische volbloed
-Geboren: 11/04/2012
-Afstamming:Naam VaderA.f. UmoyoNaam MoederDahiyaNaam Vader Moeder GwizdNaam Vader VaderNadir I

-Karakter: lieve, karaktervolle, nuchtere merrie. Soms wat ongeduldig en komt wat zuur over, maar enorm lief en slim paardje. Werkwillig en staat te wachten om meer te mogen werken!

-Ervaring met endurence, trec wedstrijden, recreatief buiten rijden, grondwerk en basis dressuur. Is fijn alleen buiten te rijden, kent groot en klein verkeer, gemakkelijk te laden en te rijden op vreemd terrein. Heel allround dus:) Heeft hier ook af en toe meegelopen met stapritjes voor kinderen en met de kampjes om te borstelen en versieren. Altijd bitloos gereden.

-Bij vorige eigenaar vnl. competitief gereden in de endurence sport tot op internationaal niveau (100km in 2019). Paard met veel kwaliteiten voor de sport!-In mijn bezit sinds augustus 2020. Reden verkoop: te weinig tijd. Voorgeschiedenis gekend.-Geschikt voor: iedere (half)gevorderde ruiter die consequent is en graag wandelen afwisselend met piste werk. Geschikt voor recreatie en sport. 

-Klinisch en RX goedgekeurd in augustus 2020, nooit iets mee voorgehad, alle wedstrijdkeuringen goed doorstaan.Recent wel behandeld voor maagzweren. Vooraan beslaan (achteraan niet of hoefschoenen). Altijd netjes bijgehouden met vaccinatie, ontworming, hoefsmidt. Staat hier wel in de zomer met een exczeem deken.

-Gemakkelijk in omgang met andere paarden.

-Braaf bij hoefsmidt. Dierenartsen vind ze minder leuk, maar met wat voedsel als afleiding lukt het. Recent nog behandeld geweest door osteopaat in augustus 2022-UELN: 056001000BA8986, immatriculatienummer, FEI nummer en ingeschreven in BABS. Internationale wedstrijd ervaringen in endurence

Paard staat thuis gestald te Boutersem, en kan getest worden op onze locatie. Piste en uitrijdmogelijkheden aanwezig.Vp 6000 euro incl. dekens, prijs bespreekbaar voor de juiste match en thuis.Mag herkeurd worden op k.k. Voor meer info en video’s graag persoonlijk bericht via whatsapp: 0476539830

Stamboom

Vader A.f. Umoyo
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Dahiya
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
100km 2019 endurence
3 x 20km 2021 endurence