We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: WINKELSETT - DUITSLAND
Fokker: Equiciety
Contact: Sabine Smit - Veulentekoop.nl - +31 (0)6 - 22 44 68 43

Dit veulen wordt geadverteerd door Veulentekoop.nl.Veulentekoop.nl helpt de fokker bij het maken van de foto's, video en advertenties.Bij aanschaf van dit veulen betaald u GEEN commissie!
-----
Meer dan Speciaal!!!

Speciaal is een correct gebouwd grootramig hengstveulen met een uitstekend dressuurmodel. Hij beweegt bergopwaarts met kracht, ruimte en balans. Hij stamt uit een gezonde en uitstekende merrielijn de naast goede keurings- en sportpaarden opvallend veel PROK gekeurde paarden geeft!

Een zeer interessant veulen voor de sport en/of voor de hengstenopfok!
-----
Moeder is de Elite, Preferente, Prestatie, Sport-dr., PROK, D-OC merrie Zara Ilona W (v. De Niro). Zelf werd zij op Z2 niveau in de sport uitgebracht en mocht zich als derde opstellen op de NMK in Ermelo. Haar nakomelingen zijn dan ook een garantie voor succes! 

Haar dochter de Elite, Sport-dr, IBOP-dr, PROK, D-OC merrie Effie Ilona W (v. Contago) wordt op ZZ-licht niveau in de sport uitgebracht. Bij haar IBOP-test noteerde ze maar liefst 83 punten! Met 3 x een 8 voor haar galop, souplesse, houding en balans en 4 x een 8,5 voor haar stap, draf, rijdbaarheid en bewerkbaarheid en aanleg als dressuurpaard. 

Zoon Hidde W ter Kwincke (v. Lord Loxley) behaalde de tweede bezichting van de KWPN hengstenkeuring en wordt op ZZ-licht niveau in de sport uitgebracht. Haar zoon Justum DB (v. Sezuan) werd aangewezen voor het KWPN verrichtingsonderzoek en wordt op Z2 niveau in de sport uitgebracht.

Zara Ilona W bracht verder nog de Elite, IBOP-dr., PROK gekeurde merrie Gaby Ilona W (v. Lord Loxley), de Ster, voorlopig Keur, PROK, D-OC merre Orange (v. Vitalis)  en de Ster, voorlopig Keur, PROK, D-OC merrie Let's Go DBB (v. Bordeaux).Grootmoeder is de Elite, Prestatie, Sport-dr, PROK merrie Tosca Ilona W (v. Ferro). Zij werd zelf op Z2 niveau in de sport uitgebracht en bracht naast Zara ilona W de Ster, IBOP-dr, PROK merrie Jasmijn Ilona W (v. Davino V.O.D.

Overgrootmoeder de Keur, Preferente, Prestatie merrie Ilona (v. Amethist) staat naast Tosca Ilona W aan de wieg van de Elite, PROK, D-OC merrie Rilona W (v. Jazz) en de Ster en internationaal Grand Prix geklasseerde merrie May Fair W (v. Contango).
-----
Vader is de top hengst Vivaldi (v. Krack C). Er zijn weinig hengsten die zoveel PAVO-cup winnaars leverde als Vivaldi en inmiddels lopen 25 van zijn nakomelingen op Grand Prix niveau en zijn er 65 zonen van hem goedgekeurd voor de dekdienst.

Vivaldi geeft moderne opwaarts gemodelleerde dressuurpaarden en wordt vooral geroemd om het zeer bewerkbare karakter dat hij zijn nakomelingen meegeeft. 

Stamboom

Vader Vivaldi
Preferent, PSG/Inter I
Vader van vader Krack C
Grand Prix
v.v.v. Flemmingh
1.30m.
m.v.v. Gicara II
Keur, Preferent, Prestatie
Moeder van vader Renate-Utopia
Ster, Preferent, Prestatie, D-OC
v.m.v. Jazz
Grand Prix
m.m.v. Darla-Utopia
Ster, Preferent, Prestatie
Moeder Zara ilona W
Elite, Pref. Prest., Sport-dr, EPTM-dr., D-OC
Vader van moeder de Niro
Grand Prix
v.v.m. Donnerhall
Grand Prix
m.v.m. Alicante
Z2-dressuur
Moeder van moeder Tosca Ilona W
Elite, Sport-dr
v.m.m. Ferro
Grand Prix
m.m.m. Ilona
Keur, Preferent, Prestatie