We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

O’ Noah Ferdeaux x Florencio

O’Noah is een erg vriendelijke merrie. Ze galoppeert met veel gemak, kan stoer draven en heel ruim en zuiver stappen. Ze is röntgenologisch goedgekeurd en klaar om met iemand aan de slag te gaan.

De grootmoeder van O’Noah is de moeder van: - Edorijke; reservekampioen NMK en 81 punten in de Ibop. - Jadorijke; NMK-merrie en kampioen van de centrale keuring regio België. dressuurpaard - Adorijke v. Rousseau, ZZ-licht dressuur en moeder van de bij het KWPN goedgekeurde hengst Kayne v. Governor. Uit deze direct moederlijn komen ook nog vele goed presterende sportpaarden waaronder de internationale Grand Prix spring paarden Kadorijke v. Libero H, Jadorijke v. Libero H, Nodorijke v. Epilot en de internationaal presterende dressuurpaarden Adjedorijke v. Rousseau, Adjedorijke v. Rousseau en DG Edorijke v. Spielberg.voor meer info 0638068805

Stamboom

Vader Ferdeaux
Vader van vader Bordeaux
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Cadorijke
Vader van moeder Florencio
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Tadorijke
v.m.m.
m.m.m.