We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: NUENEN
FOKKER/CONTACT: Dhr. F. van Santvoort - +31 6 53128536

Dit veulen wordt geadverteerd door Veulentekoop.nl.
Veulentekoop.nl helpt de fokker bij het maken van de foto's, video en advertenties.
Bij aanschaf van dit veulen betaald u GEEN commissie!
-----
Thunder S Z is een sterk gebouwd springveulen met een krachtige galop. Hij is een springtalent voor de toekomst. 

Zijn zus Kyjade S (v. Eldorado van de Zeshoek) springt op 1.35m. niveau en zus Fade-S (v. Andiamo) springt op internationaal 1.45m. niveau.
-----
Moeder is de Keur merrie Hyjade S Z (v. Hornet Rose). Zij werd op 1.10 m niveau in de sport uitgebracht en werd al snel voor de fokkerij ingezet. Bij haar merrietest noteerde ze tweemaal het cijfer 8 voor vermogen en instelling. Hyjade S Z  is onder andere de moeder van het 1.35m. springpaard Kyjade S (v. Eldorado van de Zeshoek) en het internationale 1.45 m. springpaard Fade-S (v. Andiamo) - Faramarz Babolhavaeji (IRI).

Grootmoeder Jade (v. Esteban) bracht de 1.35 m. Elite, Sport-spr. merrie Ushi S (v. Heartbreaker) welke succesvol in het 1.35 m. werd uitgebracht. Tevens bracht zij het 1.25 m. Internationaal springpaard Zephyr S (v. Mermus R). 

In de merrielijn vinden we keur aan internationale springpaarden, waaronder Africa (v. Guidam) internationaal 1.60m. -  Michael Greeve (NED), het 1.60m. springpaard Zuidhoeve (Tangelo v.d. Zuuthoeve)  en de goedgekeurde hengst en 1.50m. springpaard APPLAUS (v. Unistar ).
-----
Vader Taloubet Z (v. Galoubet A) is met 2 miljoen aan prijzengeld en een keur aan overwinningen op het allerhoogste niveau met medailles op de Olympische Spelen, EK's en in Wereldbeker finales bij leven al een legende. Ook zijn nafok lijkt het ondanks het nog beperkte aantal dekkingen goed te doen. Op de Olympische Spelen liep hij al zij aan zij met zijn dochter Taloubetdarco K Z en zijn goedgekeurde zoon Take a Chance on Me Z won al de prestigieuze klasse "Sires of the World" met Christian Ahlmann. 

Stamboom

Vader Taloubet Z
1.60m
Vader van vader Galoubet A
1.60m.
v.v.v. Alme
1.60m.
m.v.v. Viti
Moeder van vader Krista
1.35m.
v.m.v. Polydor
m.m.v. Paquita
Moeder Hyjade S Z
Keur, 1.10m.
Vader van moeder Hornet Rose
v.v.m. Quidam de Revel
1.60m.
m.v.m. Gold Rose
1.60m.
Moeder van moeder Jade
v.m.m. Esteban
m.m.m. Rebecca
Ster, Preferent