We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Merrieveulen van 04-04-2022
Afstamming Lord Romantic (v. Don Romantic x Krack C x Hitchcock) uit moeder Zénith (Elite Sport IBop DO-C v. Tolando x Cocktail x Sultan)

Volle zus van moeder is het voormalig internationale Lichte Tour paard Cresendo van Katja Gevers. Tevens gaf grootmoeder Kimbel, Ovatie H (v Climax) welke ook op Lichte Tour niveau presteerde.
Fam v Esch (Gemonde) fokte uit overgrootmoeder Elinora (v Sultan), Nelinora (v Climax x Ex Libris) welke zelf Lichte Tour gelopen heeft en moeder is van o.a. De Grand Prix paarden Fifty Fifty, Fido Dido en Fiji (allen v Florencio).

Moeder zelf heeft o.a. v Ghandi een 2e bezichtigshengst gegeven momenteel ZZL niveau en een volle zus v Lord Romantic, welke zich afgelopen jaar in de kampioensring van de veulenkeuring heeft mogen presenteren.

Veulen is mooi aan de maat, heeft een top karakter, is nuchter, makkelijk in de hand, kan vaststaan op de wasplaats, geeft voetjes en is braaf bij de hoefsmid. Veulen kan in principe al afgespeend worden. In overleg is opfokplek beschikbaar.

We hopen voor dit veulen een nieuwe eigenaar te vinden waar ze de kans krijgt om zowel in de sport als in de toekomst in de fokkerij te gaan presteren.

Prijs op aanvraag.

Stamboom

Vader Lord Romantic
Vader van vader Don Romantic
v.v.v. Krack C
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Zénith
Vader van moeder Tolando
v.v.m. Cocktail
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.