We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Vanwege overcompleet en jonge aanwas, zetten wij met pijn in ons hart 1 van onze eigen fokproducten te koop.

Chicago is een 15 jarige spring gefokte ruin, die op meerdere manieren heeft uitgeblonken in zijn sportcarrière. Naast dat hij ZZ-Zwaar (+1) dressuur is, M (+1) springen en M (+12) eventing, is hij werkwillig, lief en geschikt voor jong en oud.

Chicago is bij ons geboren en heeft 15 jaar lang ons heel veel plezier gebracht. Wij gunnen hem een nieuw thuis die hem de aandacht geeft die hij verdiend. Hij gaat graag mee op pad en is makkelijk in de omgang thuis en op vreemd terrein. Chicago is altijd gezond geweest.

Echter heeft hij in 2019 een (ongelukkig) schieffel gekregen, waar hij na een operatie en een jaar rust hersteld was en wij hem weer uitgebracht hebben in de sport. In de zomer van 2022 heeft hij nog zijn debuut gemaakt in het ZZ-zwaar. Echter is deze (sport) belasting te veel voor hem, maar is hij nog te fris voor hem om volledig met pensioen te gaan. 

Wij verkopen hem daarom als recreatiepaard en niet meer als sportpaard. Richtprijs is 5000 euro. Een goed en nieuw thuis is belangrijker. 

Voor meer informatie, bel of whatsapp: 06 1893 5665

Stamboom

Vader Unaniem
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Lady
Sport
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m. Amarilda
Moeder van moeder
v.m.m. Edwig
m.m.m.