We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie


Vanwege jonge aanwas en overcompleet zetten wij ons hengstveulen Santorini L te koop, geboren op 17 juli 2022. 
Mag december 2022 zijn moeder verlaten. Zijn moeder Dallas Lady is tevens ook te koop. 
Omdat Santorini laat is geboren en pas december afgespeend wordt, is er een een plek gereserveerd bij een opfok in de provincie Utrecht. Dit plekje wat gereserveerd is kan uiteraard overgenomen worden bij de aankoop van Santorini

Santorini is het vijfde veulen van Dallas Lady. Dallas Lady heeft zelf Z2 gelopen en is een lieve merrie. Alle paarden uit deze lijn hébben in de sport gelopen. Haar moeder Lady (Edwig) liep 1.30 en heeft 4 veulens gehad. Allen bij ons geboren en is de sport uitgebracht, van zware tour tot M springen en eventing. Dallas zelf is 1.67 en geeft tot nu toe mooie veulens met maat. Haar oudste veulen is Miss Montreal Lady, 5 jaar en loopt nu M1. 

Advertentie Dallas Lady: https://www.sporthorses.nl/advertentie/201446/te-koop/paarden-te-koop/knappe-valdez-fokmerrie/

Hengst Connect
Connect was één van de meest aan sprekende hengsten op de Holsteiner hengstenkeuring 2013. Met zijn mooie bloedgemaakte model was hij daarmee één van de publieksfavorieten. De Connor zoon behoorde niet alleen tot de beste springpaarden van zijn jaargang maar toonde daarbij ook zeer sterke bewegingen. Met name de balans en kracht in de galop is vermeldingswaardig. Nakomelingen van Connect doen het ook erg goed in de eventing. 

Connect zijn eerste jaargangen laten een onuitwisbare indruk achter. Zo waren er vele successen op merriekeuringen, was Chatham (mv. Indoctro) de kampioen van de NRPS hengstenkeuring, Lamaze HW (mv. Catoki) de VSN reserve kampioen 2019 en werden er twee zonen goedgekeurd bij het KWPN waaronder de veelbelovende reservekampioen Lingo van de Watermolen (mv. Carambole).

Vraagprijs 4500 of doe een goed bod.

tel: 06 15454917
Vragen en/of filmpjes op aanvraag via mail/ Whatsapp

Stamboom

Vader Connect
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v. Jolanda
Moeder van vader
v.m.v. Voltaire
m.m.v. Gabrielle
Moeder Dallas Lady
Sport
Vader van moeder Valdez
v.v.m.
m.v.m. Amarilda
Moeder van moeder Lady
v.m.m. Edwig
m.m.m.