We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer chique hengstveulen van Fürst Jazz uit een Blue Horse Romanov merrie.
Veulen is prämiert bij het Oldenburger Zuchtverband. Het oordeel van de jury; "veulen met goede zelfhouding, modern type en een zeer goede "bergopwaarts tendens" en drie zeer goede gangen!"

De moederlijn van de Blue Horse Horse Romanov merrie gaat terug op een zeer veelzijdige Hannoveraner lijn van Fein Graf x Diplomat x Duft I . Deze moederlijn heeft veel verschillende zeer succesvolle spring- en dressuurpaarden gebracht.
De moeder heeft al 2 veulens, ook bij oldenburger Zuchtverband prämiert, van Foundation (v. Fidertanz x De Vito) gekregen. Het merrieveulen (inmiddels PROK goedgekeurd bij het KWPN) begint in het voorjaar haar opleiding bij een grand prix ruiter in Nederland. Het Hengstveulen geniet eerst nog van zijn jeugd in Nederland!

Het Hengstveulen is mensgericht, met een "opgewekt" karakter. Heeft ervaring met hoefsmid, was verschillende malen op de aanhanger.
Ik spreek ook nederlands (nederlandse nationaliteit)

Het veulen is in September gespeend en staat in de opfok in de buurt van Zwolle, bij interesse graag een afspraak voor bezichtiging maken!!
Er staat op YouTube nog een video!!
Vraagprijs ligt bij 7500€ en is verhandelbaar.
Stamboom

Vader Fürst Jazz
Vader van vader Fürst Romancier
v.v.v. Fürst Heinrich
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Painted Black
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Blue Horse Romanov
v.v.m. Rohdiamant
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Feiner Graf
m.m.m.