We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige en getalenteerde nakomeling van Everdale uit een Sir Donnerhall moeder, rechtstreeks van de fokker. Hij kent al behoorlijk wat oefeningen zoals wijken, schouderbinnenwaarts, contragalop en enkelvoudige galopwissel.

Deze jonge dressuurruin heeft krachtige bewegingen, mooie compacte bouw en een interessante stokmaat. Onder het zadel toont hij 3 correcte gangen en heel meewerkend karakter. Hij is braaf te rijden en ook geschikt voor een amateurruiter.

Zeer lief, rustig en aanhankelijk paard in de omgang.

Hij is vrij van alle stalgebreken. Hij werd in juli 2020 volledig RX gekeurd (incl. nek en rug). Hij heeft een kleine bemerking op het achterbeen, maar dit heeft geen invloed voor de sport.  Verder merken wij op dat hij eerder claustrofobisch reageert op transport.  Op een vrachtwagen laadt en transporteert hij gemakkelijk.  Een camionet met hengstenuitvoering lukt niet.  Op een trailer weten we niet hoe hij reageert aangezien we zelf geen trailer ter beschikking hebben.  Wij kunnen het paard wel afleveren op jouw stalling met onze vrachtwagen.  Vandaar sterk aangepaste prijs voor deze knappe ruin.

Video op aanvraag


Stamboom

Vader Everdale
Vader van vader Lord Leatherdale
v.v.v. Lord Loxley
m.v.v. Fairless P
Staatsprämie
Moeder van vader Aliska K
Elite, prok
v.m.v. Negro
pref
m.m.v. Lisenka
Keur, pref
Moeder J2L Show Girl
Vader van moeder Sir Donnerhall I
v.v.m. Sandro Hit
m.v.m. Contenance D
Elite, Staatsprämie
Moeder van moeder Fascinata
Elite, Staatsprämie
v.m.m. Revan
m.m.m. Fascination
Staatsprämie